Новият удобен и сигурен начин за депозит е достъпен за

...
Новият удобен и сигурен начин за депозит е достъпен за
Коментари Харесай

WINBET предлага депозит на средства за игра чрез сметката за мобилен телефон във Vivacom

Новият комфортен и сигурен метод за депозит е наличен за частните клиенти на телекома



Клиентите на водещия български оператор WINBET, които са клиенти на мобилните услуги на Vivacom, към този момент могат да подават средства за игра на уеб страницата посредством своята сметка към телекома.

За да се възползват от услугата, записаните консуматори на уеб страницата би трябвало да изберат опцията „ Депозит посредством Vivacom “, да изберат желаната сума на депозита (10, 20 или 30 лева.), след което да потвърдят депозита посредством 6-цифрения код, който ще получат със SMS на своя телефон. Стойността на направения посредством услугата депозит за игра се прибавя към месечната фактура на клиента на Vivacom.

Услугата е налична единствено за частни клиенти с контракт за мобилни услуги към Vivacom и единствено за мобилния номер, посочен в профила на клиента на уеб страницата на WINBET. Лимитът за депозит посредством Vivacom в winbet.bg е 30 лева на месец, като клиентите могат да избират дали да употребяват едновременно цялата сума или да създадат няколко по-малки по мярка заплащания.

С новата услуга „ Депозит посредством Vivacom “ WINBET уголемява опциите за феновете на качественото онлайн
казино развлечение и им предлага както още един комфортен, бърз и сигурен метод за складиране на средства, по този начин и комфортен инструмент за следене и надзор на тяхното ползване.

Внимание: Участието в
хазартни игри и спортни не е единствено развлечение и крие риск от насърчаване на хазартна взаимозависимост! Повече информация по отношение на виновния хазарт и предварителната защита от опасности е налична на   и на 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР