Новият централен нападател на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг би се радвал

...
Новият централен нападател на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг би се радвал
Коментари Харесай

Обамеянг: За мен би било чест да играя с Холанд в Барселона

Новият централен нападател на Барселона Пиер-Емерик Обамеянг би се радвал да стане съотборник с Ерлинг Холанд. Голмайсторът на Борусия (Дортмунд) е пред трансфер през лятото и “Камп Ноу ” е измежду един от обсъжданите разновидности.

“За мен би било чест да играя с Холанд в Барса - съобщи габонецът пред “Спорт ”. - За своята възраст той към този момент е един от най-хубавите в света. Аз не съм треньор, само че мисля, че Ерлинг е страховит състезател. Той вкарва доста попадения, има отлична физика, а и е бърз. Грамаден човек, само че тича по доста. Невероятен е ”.
 В Барселона са подготвени да изкушат Холанд с обещания и огромни пари В Барселона са подготвени да изкушат Холанд с обещания и огромни пари
Доскорошният капитан на Арсенал харесва и някогашният си съотборник в Борусия (Дортмунд) Усман Дембеле. “Той е един от най-хубавите с топка в крайници. Радвам се, че е тук. Когато дойдох в Барса, му споделих, че би трябвало да остане. В момента мога единствено да кажа, че всичко е допустимо ”, добави Обамеянг.
 Дембеле изумява даже с държанието си на пейката Дембеле изумява даже с държанието си на пейката
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР