Новият централен нападател на 1948 даде интервю пред камерата на

...
Новият централен нападател на 1948 даде интервю пред камерата на
Коментари Харесай

Новият нападател на ЦСКА 1948: Колкото повече голове вкарам, толкова по-добре

Новият централен нападател на 1948 даде изявление пред камерата на Sportal TV в Алания, където " алените " организират своя главен стадий от зимната подготовка. Бившият футболист на,, и Стал е най-новото попълнение в отбора на Николай Киров. Вчера Колев изгледа от пейката първата инспекция в Турция на 1948 - зрелищното 4:3 над ФК Борец от Северна.
 ЦСКА 1948 сътвори същинско голово шоу против северномакедонци в първата си контрола в Турция ЦСКА 1948 сътвори същинско голово шоу против северномакедонци в първата си контрола в Турция
" От два дни съм в, атмосферата е добра, това е доста значимо за колектива. Целта е всеки мач да излизаме за победа, има положителни футболисти в тима, значимото е да извличаме трите точки във всеки мач. По фамилни аргументи ми се наложи да се върна от, нещата по прехвърлянето станаха бързо. С множеството момчета се познавам - играли сме един против различен, с някои сме били дружно в младежкия народен тим. Тук съм да оказа помощ с каквото мога - колкото повече голове вкарам, толкоз по-добре. Целта да се класираме за европейските шампионати е постижима ", съобщи.

Очаквайте скоро видео с цялото изявление с Алекс Колев!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР