Новият треньор на ВК Хебър Стоян Самунев дебютира с победа

...
Новият треньор на ВК Хебър Стоян Самунев дебютира с победа
Коментари Харесай

Самунев: Очаквах по-тежък мач срещу Локо

Новият треньор на ВК Хебър Стоян Самунев дебютира с победа отпред на " тигрите ", които надиграха с 3:0 Локо(Пд) в първия мач от 1/4 финалите на Суперлигата. В типичния си непретенциозен жанр Самунев съобщи, че триумфът е на волейболистите, неглижирайки своя персонален принос.



" Получи се в действителност прекрасен мач, допуснахме доста малко неточности. което обезпечи на процедура успеха ни. На всички детайли показахме високо равнище и като цяло момчетата изиграха отличен мач, със ужасно въодушевление. Лично аз не чаках толкоз безапелационна победа над Локомотив. По-скоро чаках по-тежък мач, само че състезателите се оправиха чудесно.

Не мисля, че аз съм повлиял за тази чиста победа. Това са огромни състезатели, национали, ставали са първенци, играли са в какви ли не мачове и то на най-високо равнище. Въобще знаят по какъв начин се печели ", съобщи младият експерт.

" Ако в събота позволяваме допустимо минимум неточности, както на този първи мач, покажем темперамент и излезем с въодушевление, считам, че ще се поздравим с победа и ще затворим 1/4 финалната серия ", предвижда Стоян Самунев.

Той призна, че е не очаквал покана да поеме отбора.



„ Да поема кормилото на Хебър – това бе извънредно сложен избор. Захванах се с нещо, което не познавам в елементи и не съм имал такива задълбочени наблюдения. Тежко е, отговорността е извънредно огромна, само че нямам избор, отзовах се. Нямах съмнения, тъй като би трябвало да се оказва помощ в такава сложна обстановка.

Нямам терзания от състезателите, а и те ме одобриха обикновено. Все отново с множеството сме били съотборници, или сме играли дружно в шампионата до преди един сезон. С някои от тях познаваме от доста години. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР