Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев призова съдиите да не

...
Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев призова съдиите да не
Коментари Харесай

Любо Пенев преди мача с Лудогорец: Не искаме помощ от съдиите, но да не ни пречат

Новият треньор на ЦСКА Любослав Пенев прикани съдиите да не пречат на неговия тим да реализира задачите си. Пенев в това време не желае и помощ от реферите, просто да си правят работата правилно.
Любо Пенев приказва преди реванша против Лудогорец от 1/2 финалите на шампионата за Купата на България.
 Скандална дузпа и куп пропуски попречиха на ЦСКА да победи Арда Скандална дузпа и куп пропуски попречиха на ЦСКА да победи Арда
Столичният гранд ЦСКА не съумя да победи отбора на Арда (Кърджали) след тъждество 1:1 като хазаин в мач от 23-ия кръг на Първа лига. Жор...
Наставникът увери, че неговият отбор в никакъв случай няма да излезе с наведени глави, тъй като е ЦСКА .
" За милиарден път споделям, че. Има 5 мм. засада на Йомов. Свирете я, само че след това не компенсирайте с измислени дузпи. За нас всички мачове са значими. Убеден съм, че футболистите осъзнават значимостта на този мач.
Настроението е положително, упражняваме, играем. Отборът играе добре и съм доста удовлетворен от този факт. Не вкарваме голове. Има го и това. Създаваме много положения. С неизменност, самообладание и работа това ще се случи. След добра игра постоянно ще има и положителни резултати. Ще се реализиран с времето. Аз ще разгадавам на всички футболисти. Ще има хора, които ще са в групата и такива, които ще отпаднат.
Не си вършим сметки по какъв начин би трябвало да приключи мачът и с какъв резултат. Винаги търсим успеха , по какъв начин ще я търсим няма по какъв начин да го разясня пред вас. Ключовото за триумфа е да играем добре и да вкарваме голове. Това е доста значимо. Това са задачите, които слагаме. По този метод ще отстраняваме страничните фактори, които въздействат на мача в неговия ход. Визирам съдиите от предишния мач.
 ЦСКА изпусна Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България ЦСКА изпусна Лудогорец в първия полуфинал за Купата на България
ЦСКА и Лудогорец приключиха наедно 1:1 в първи полуфинален мач сред двата тима за Купата на България. Така интригата остава напълно з...
Когато прочетох съдията предишния път си помислих, че имаме интернационален мач. Кабаков ще свири след два дни. Той има доста опит и рутина. Мачът ще премине в доста професионална атмосфера. Може да има продължения, може и дузпи. Ще забележим. Минимум базата би трябвало да е като първият полуфинал. Аз си споделям моето мнение - двете дузпи са измислени и тази против нас в мача с Арда, и тази за Лудогорец против Монтана. Това е мое мнение и съм уверен, че съм прав. Обичам да беседвам, диря разговор със съдиите.
Когато виждам, че се отнасят незаслужено и са пристрастни, това ме нервира . Нищо повече. Нямам искания, забележки. Искам да гледаме футбол. Мен ме интересува моят тим какъв футбол показва. Това не е малко като ангажимент като старши треньор. Когато се появят едни трима и четвърти и стартират да скапват работата на двата тима, на треньорите, това не е обикновено.
Никога не навеждаме глава. Това е ЦСКА. Ако някой си мисли, че ще наведем глава, мисли в неверната посока. Високо вдигната глава и единствено за победа. Друга мисъл не минава през нашите глави. Това би трябвало да е ясно на всички ", заключи Пенев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР