Новият треньор на ЦСКА - Бруно Акрапович, говори след победата

...
Новият треньор на ЦСКА - Бруно Акрапович, говори след победата
Коментари Харесай

Бруно Акрапович: Трябва да сме по-конкретни, важно е в ЦСКА да разберат какво искам

Новият треньор на ЦСКА - Бруно Акрапович, приказва след успеха с 5:0 над Ботев (Ихтиман). Двубоят от 1/16-финалите за Купата на България бе дебютен за него отпред на " алените ".

" Стигнахме до триумфа по този начин както искахме, проведена преса, залагахме на самостоятелните качества, изглеждахме доста добре, имахме доста голови шансове, още по-важно е за мен да не даваме на съперника благоприятни условия ", стартира експертът.

" Засега по този начин ще класифицирам футболистите на терена, опитахме се по този метод да създадем хубава преса и придвижване, да сме нападателни. Аз бих желал да имам всички играчи тук обаче не е по този начин. Имам интелигентни играчи, които схващат какво желая. Запознах се с тях, знам какви са им задачите. Направих тиймбийлдинг и вървим напред. Трудно е без доста играчи, нямахме опция да играем двустранна игра на подготовка преди мача. Опитахме се с треньорите да им разбираем по какъв начин желая да играят ".

" Проблемът не е толкоз в неналичието на брой футболисти, а схващане на схемата с трима бранителите, изисква време. Играчите са привикнали с изцяло друга скица. Не е въпроса на играчи, а на време. Нямаме толкоз време, ще продължаваме обаче по този метод, а ко не се случи нещо съществено ".
 Снимка 505377
Източник:

" Трябва да сме по-конкретни, аз съм удовлетворен от резултата, само че можем да вкарваме още повече голове с централизация. Искам да променим това да не се забавяме с нелепости обратно, да не даваме шансове на съперника. Трябва да сме съсредоточени напред и да пресираме дружно ".

" Плюсът за мен е огромен да дебютирам тъкмо в този миг, срещам се с момчета. Надъхахме се малко с положителна атмосфера. Искаме да има мощна конкуренция, като се върнат всички футболисти. Зависи от съперника дали Али Соу ще си партнира в офанзива с някого. Томи Юрич, в случай че може да му помогне, ще го пускаме. Ахмедов има качества също ", продължи босненецът.

" Имах малко време да се срещна с хората в клуба, всички желаят да оказват помощ, приказвах с доста от тях, продължаваме да работим, още повече би трябвало да се опознаем. Важно е да схванат какво желая. Ние гледаме нашите си неща, проучвам тактичност, самостоятелни качества на съперника и приготвям собствен тим.

" Как Левски ще излезе си е негов проблем. Най-големият тим в България сме, желая експанзия, предпочитание на терена и три точки във всеки мач. Да подценяваш съперника е първа крачка към нещо неприятно. Трябва да се вижда нашето качества на терена, без значение кой е съперникът ".
 Снимка 505372
Източник:

" Аз към този момент споделих за напускането си на Локомотив (Пловдив). Поздравявам всички локомотивци и им благодаря за поддръжката. Искам да им кажа и на тези които към момента ме поддържат, и на тези, които ме ненавиждат, да си затворят очите за миг и да си помислят за хубавите моменти, за трите купи. Аз съм взел решение и не преставам напред ".

" Ние не се отхвърляме от нищо, в това число и от купата. Колкото е допустимо ще създадем да стигнем до трофея, обаче 1/3 от сезона е предходна. Целта е да извлечем максимума ", приключи Акрапович.
 ЦСКА разруши Ботев (Ихтиман) с 5:0 при дебюта на Бруно Акрапович
Акрапович стартира с погром в ЦСКА, " алените " са осминафиналисти за Купата

След 5:0 над Ботев (Ихтиман)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР