Новият треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри пред Петел

...
Новият треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри пред Петел
Коментари Харесай

За „Петел”: Енгибар Енгибаров разкри какъв Спартак иска да изгради и кога ще го върне в професионалния футбол

Новият треньор на Спартак 1918 Енгибар Енгибаров разкри пред „ Петел ” какъв тим желае да построи, какво желае да реализира с него в близко бъдеще и по кое време ще го върне при експертите. Наставникът разгласи и петте дати за зимните им контроли.

Ето какво сподели Енгибаров:

„ Събирам момчетата за първа подготовка на 15 януари, евентуално в 18 часа, защото всички работят. В момента вършим селекция и сглобяваме състав, до седмица се надявам всичко да е ясно. Ще изиграем пет контроли – на 3, 7, 10, 14 и 17 февруари, като противниците се прецизират. Напролет желая да работя с 22-ма футболисти, измежду които двама вратари.

Първата ми цел е да консолидирам тима до лятото, с цел да може да надграждаме по-късно и от август наложително да гоним първото място във „ В ” група и завръщане в професионалния футбол през май 2019 година. Постепенно желая Спартак да играе добър футбол, да побеждава и публиката да се върне на стадиона. На спартаклии им отива да посрещнат 100-годишния си празник с гордно вдигнати глави в нашия освежен дом.

Категоричен съм, че ще се върнем в професионалния футбол по натурален път и футболен метод - без да прескачаме стъпала. Много огромни клубове са стигали дъното като нас, само че след това са преодолявали проблемите и са се прибирали там, където им е мястото. Вярвам, че и Спартак ще се възроди. ”  

 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР