Новият треньор на Лудогорец Димитър Димитров се изказа ласкаво за

...
Новият треньор на Лудогорец Димитър Димитров се изказа ласкаво за
Коментари Харесай

Херо разкри един от големите си минуси

Новият треньор на Лудогорец Димитър Димитров се изрече ласкаво за свършената дотук работа от предшественика му Георги Дерменджиев. На формалното си показване на " Лудогорец Арена " Херо изясни, че не счита да прави съществени промени в селекцията и стила на игра на “орлите ”. Бургазлията искрено призна един от огромните си минуси - това, че е много прочувствен, което от време на време му пречи.

“Въпросите по кое време и по какъв начин сме преговаряли си остават клубна загадка. Тази тематика е завършена. Разговори сме водили, в случай че би трябвало да бъда прецизен, още през 2012 година. По една или друга причина тогава нещата не са се получили. Няма да изпадам в пояснителен режим къде и по кое време. Факт е, че съм приел това предизвикателство и за мен е чест, че поел подобен тим като Лудогорец ”, сподели Херо при формалното си показване. 

“Това е шесткратен първенец на България сега, участник в Шампионската лига. Летвата е вдигната извънредно високо. За мен това е голямо предизвикателство - планът " Лудогорец ". Създадени са съвършените условия за работа. Моята цел е да сме оптимално до нашите почитатели. Вярвам, че нашата аудитория е умна и желаеме да я радваме с качества и игра ", продължи експертът, който преди дни се раздели с Иртиш и се завърна от Казахстан.



“Тази философия, която сега изповядвам, е същата като на Лудогорец, а също и като работих преди години в Нефтохимик по същия метод и жанр на игра. Не можем да приказваме за каквито и да е промени на този стадий, защото селекцията е направена и подготовката към този момент е предходна. Така че каквато и да е интервенция в този момент ще бъде неуместна. Ще се опитам да внеса леки корекции в организацията на играта. А философията и стила мисля, че би трябвало да бъдат непокътнати ”, сподели още Димитров.

“Целите на Лудогорец съответстват с моите. Първо и най-важно все още е влизане в групите на Лига Европа и шампионската купа от българското състезание. Имам положителни усещания от Судува. Изгледал съм няколко мачове, дори там играе един от моите някогашни футболисти в Иртиш. Крайният резултат остава непредсказуем ", продължи треньорът. 

" Ще има корекции в избрани позиции, където съществува някакъв дисбаланс. Смятам, че всеки един тим има потребност от ободряване, няма да търсим нещо непременно, ще търсим качеството ”, съобщи експертът.

“Надявам се качеството на футбола да се е вдигнало в българския футбол през интервала, в който не бях в България. Конкуренцията е ясна в лицето на Левски, ЦСКА, Черно море и Берое ”, добави той.

“Като треньор съм мъчително упорит в работата си. Бих споделил, че и до известна степен съм претенциозен, много прочувствен, което ненапълно ми пречи.Човек, който харесва нападателния футбол. Неслучайно Барселона ми е обичания ми жанр на игра. Не съм диктатор, мисля, че бързо ще намеря общ език с футболистите ”, сподели още Херо.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка



 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР