Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа е на път да

...
Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа е на път да
Коментари Харесай

Шимунджа взима играч на Мура в Лудогорец

Новият треньор на Лудогорец Анте Шимунджа е на път да докара в Разград футболист, с който е работил допреди няколко дни. Става дума за 27-годишния Жан Карничник. Той беше определен за най-хубав футболист в шампионата на Словения, като през предходната година записа 4 мача за националния отбор. За договарянията с Лудогорец удостовери самият той:

„ Вярно е, че имам съответна оферта от Криля Советов, само че мога да кажа, че нещо се случва и с Лудогорец. По-точно моят сътрудник води диалози с представители на клуба. Всеки ден има нова алтернатива, само че тези две ще са най-сериозни. Ще забележим какъв ще е резултатът. Много желая да си уредя бъдещето допустимо най-скоро”, сподели Карничник. „ Знам, че ще отнеме време да привикна с новата среда, тим и съотборници, по тази причина би било най-добре да стартира подготовка с новия си тим”, добави бранителят, представен от „ Мач Телеграф”.

Въпросният футболист е на 27 години и е висок 184 см. Той е младеж на Дравоград, а по-късно е играл за Радие об Драви и Марибор, преди през 2017 година да премине в Мура. Има над 150 мача за този отбор. Договорът му е до лятото на 2024 година, което значи, че Лудогорец ще би трябвало да заплаща трансферна сума за него.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР