Новият треньор на Локо (Пловдив) Александър Томаш вдигна мерника на

...
Новият треньор на Локо (Пловдив) Александър Томаш вдигна мерника на
Коментари Харесай

Томаш готви чистка в Локомотив

Новият треньор на Локо (Пловдив) Александър Томаш подвигна мерника на част от играчите след домакинското тъждество 1:1 с Берое. Първи на мушката му е френският халф Венсан Марсел. Полузащитникът направи неповторим пропуск в края на първото полувреме, а на почивката бе сменен. Треньорът изясни, че не е направил рокадата, тъй като играчът не прати топката в опразнената мрежа, а поради извънредно слабата му игра.

" Пропускът е, тъй като топката в действителност му тупна неприятно. Така е, тъй като терените в България не са това, което би трябвало да бъдат. Смяната бе за това, че няма да разреша на някого да се разхожда по терена. А не че е изпуснал тази обстановка. На всеки може да се случи да не вкара. Това, което желая аз - или се съблюдава, или не ", сподели Томаш.
 Красива психоложка отново се захвана с Локо (Пловдив)
Красива психоложка отново се захвана с Локо (Пловдив)

Треньорът на Локо (Пд) Александър Томаш е обяснил пред футболистите, че доста държи на логиката на психиката

Срещу Берое Локо Пд бе догонващ. Кръг по-рано черно-белите направиха 0:0 с Арда, като още веднъж противникът бе по-силен първоначално.

" Влизаме в мачовете едвам след 30-ата минута. И това е в поредност за дуели. Това ми приказва някои неща. Трябва по най-бързия метод да се събудим. Те ще се разсънят футболистите, когато не им бъдат препоръчани контракти. Но ще е късно. Много играчи ме разочароват, само че това не значи, че нямат качества. С някои започнахме договаряния за оставане, с други не. А има и такива с контракти, които може и да не останат ", уточни треньорът. Ако съдим по думите му, то през лятото може да има сериозна чистка на " Лаута ", написа " Тема спорт ".

На 29 април, петък, от 20:00 часа Локо ще преследва първа победа с Томаш. Тогава пловдивчани гостуват на ФК ЦСКА 1948.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР