Новият треньор на казахстанския Кизил Жар - Никола Спасов бе

...
Новият треньор на казахстанския Кизил Жар - Никола Спасов бе
Коментари Харесай

Първо в ТОПСПОРТ: Бивш президент на Астана посрещна Никола Спасов в Казахстан

Новият треньор на казахстанския Кизил Жар - Никола Спасов бе посрещнат уместно в Казахстан, разбра ТОПСПОРТ . Лично клубният президент, който е някогашен подобен и на Астана, е приветствал българския експерт.

Помощник на Спасов ще бъде синът на треньора на Лудогорец Димитър Димитров - Виктор. Той бе помощник на наставника и в предходния му отбор - Царско село.

Подробностите за прекосяването на Никола Спасов в Кизил Жар показа пред ТОПСПОРТ неговият сътрудник Мирчо Димитров:

" Много се радваме, че договорката е реалност. Да, публично беше оповестена и от клуба.

 Никола Спасов е новият треньор на Кизил Жар
Официално: Никола Спасов поема казахстанския Кизил Жар

Негов асистент ще бъде синът на Херо

Приеха Никола Спасов доста задушевно, като показаха удовлетворение, че ще имат опцията да работят дружно с сходен експерт.

Лично президентът на клуба и някогашен подобен на Астана го приветства. Феновете също пожелаха доста триумфи на тима, под управлението на новия треньор.

Надявам се Спасов да повтори триумфите на останалите ни експерти, минали през локалния футбол - Станимир Стоилов, Димитър Димитров, Стойчо Младенов, който към момента е в шампионата. За мен това ще бъде съществено задоволство.

 Снимка 321902

Промотирах Никола Спасов съществено, тъй като считам, че той е подобаващ за работата в тима, а и качествата му са безспорни.

Вече дълги години се пробвам да съдействувам за стартирането на професионалния път на наши футболисти и треньори в района.

За страдание става все по-трудно. Най-вече заради обстоятелството, че преди време от 20 футболисти, 20 ставаха съществени състезатели. Сега един не можем да отсеем. Виждате и обстановката в националния тим, другите ни гарнитури, с няколко изключения...

 Мирчо Димитров: Георги Миланов желае да остане в ЦСКА, само че интерес към него не липсва
Мирчо Димитров пред ТОПСПОРТ: Георги Миланов желае да остане в ЦСКА, само че интерес към него не липсва

" Той ще продължи да играе футбол на високо ниво "

При всички положения обаче съм сигурен, че Спасов ще пасне в отбора.

Стадионът не е доста огромен - за към 8000 души е, а градът е с население от 250 000. Отборът е нов в елита, което надлежно подсказва и главната му цел. Тя ще бъде оставане в най-високото равнище на локалния футбол. Постижима ли е? Смятам, че по-скоро да ", разяснява Димитров.

 Снимка 332284
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР