Новият треньор на Интер Антонио Конте е бесен от действията

...
Новият треньор на Интер Антонио Конте е бесен от действията
Коментари Харесай

Шефовете на Интер вбесиха Конте

Новият треньор на Интер Антонио Конте е гневен от дейностите на управлението на тима. Специалистът е сърдит от работата по прехвърлянията и към този момент счита, че някои от обещанията, които са му дадени първоначално, не се съблюдават.

Един от главните проблеми е нападателят на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку. Белгиецът е мощно мечтан от Конте, само че шефовете на " нерадзурите " не могат да се схванат с сътрудниците си от " Олд Трафорд " и договорката е все по-малко евентуална.

Интер не желае да заплати 75 млн. паунда за голмайстора. От " Сан Сиро " са предложили да вземат Лукаку чартърен за два сезона, като платят 9 млн. за това, а в контракта за откупуване да има уговорка на стойност 54 млн. евро.

След тези диалози управлението на италианците е почнало да търси по-евтини разновидности за централен нападател и се е насочило към Едисон Кавани.

Конте бил извънредно неудовлетворен от това, че прехвърлянията се бавят, защото имал предпочитание да разчита на новите играчи за турнето на отбора в Азия.
 Жозе Моуриньо: Сигурен съм, че Интер ще завоюва Калчото през този сезон
Жозе Моуриньо: Сигурен съм, че Интер ще завоюва Калчото през този сезон

" Нямам самообладание още веднъж да стартира работа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР