Новият треньор на Берое - Густаво Араголаса, нямаше как да

...
Новият треньор на Берое - Густаво Араголаса, нямаше как да
Коментари Харесай

Араголаса след успешния дебют: Много съм горд от играчите

Новият треньор на Берое - Густаво Араголаса, нямаше по какъв начин да не бъде благополучен след дебютната си победа. На старта на сезона „ орлите “ победиха Пирин в Благоевград с 2:1 след поврат. Той посочи, че е първият аржентинец, който управлява български тим. Според него би трябвало лека-полека всички националности в Берое да се интегрират.

„ Щастливи сме от първата победа на тима. Беше доста значимо за нашия тим да спечелим този първи мач “, сподели Араголаса.

„ В първите моменти играхме доста страхливо, да. После им споделих на всички да са спокойни, да играят с топката и променихме цялата динамичност “, добави той.

„ Ние упражняваме от доста малко време, пристигнаха доста футболисти. Гледахме няколко неща да променим и нашият тим да вземе първата победа, която доста ни успокоява “.

„ Много е мъчно да сме в друга страна, в този момент сме всички в България. Трябва лека-полека да се интегрираме всички националности в нашия тим “.

„ Аз съм първият аржентинец, който тренира български тим. Много съм горделив от моите футболисти. В дребното дни, които работихме, работихме доста добре и взехме успеха “, сподели още треньорът на Берое.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР