Новият технически директор на БФС - Георги Иванов - се

...
Новият технически директор на БФС - Георги Иванов - се
Коментари Харесай

Гонзо: Мечтата ми е да направим така, че да се гордеем с националния отбор

Новият механически шеф на БФС - Георги Иванов - се срещна с представители на клубовете от Бургас и района. Той изслуша техните проблеми и показа своите визии какво би трябвало да се промени.

" Убеден съм, че ще има недоволни. Убеден съм, че няма да бъдат удовлетворени някои клубове, които в последните години дерибействат. В последна сметка би трябвало някой да бръкне с пръст в раната, с цел да можем да излекуваме футбола. Моята работа е да се виждам с клубовете, да виждам къде са проблемите, да предлагаме решения. Да споделят клубовете къде са техните проблеми, с цел да ги намираме. Мен не ме интересува дали ще има конгрес.
 Гонзо готви гражданска война: Ще бръкна в раната на футбола ни
Гонзо готви гражданска война: Ще бръкна в раната на футбола ни

Футболът ни е болен и всички би трябвало да го излекуваме

За мен Ясен Петров се справяше добре за времето, в което беше народен селекционер. Успя да сътвори колектив, да подмлади тима. Ние ще държим тази линия на подмладяване - това ще е наложително. Радвам се, че остава. Работили сме дружно, работили сме добре, реализирали сме триумфи. Надявам се тези в националния тим да бъдат по-големи. Мечтата ми е да създадем по този начин, че да се гордеем с националния тим ", съобщи Георги Иванов пред " Котаспорт ".
 Само
Само " -ич " в края на семейството може да избави младия български футболист

Талантите ни са обречени на заточение в efbet Лига или неуспех в Европа
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР