Новият световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън разкри, че

...
Новият световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън разкри, че
Коментари Харесай

С дуло в лицето обраха механици на Хамилтън, шампионът - бесен

Новият международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън разкри, че четирима от неговите механици в Мерцедес са били обрани под опасността от огнестрелни оръжия в петък преди Гран При на Бразилия. Британецът не скри своето отвращение от обстоятелството, че сходно нещо се случва за поредна година в Сао Пауло, като този път нападателите даже си разрешили да произведат предупредителни изстрели.

Ботас потегля първи в Бразилия, Хамилтън разруши болида

Заради случая от Международната федерация по автомобилизъм (ФИА) незабавно оповестиха, че днешното съревнование на „ Интерлагос” ще се организира при засилено полицейско наличие.

Не пропускайте Гран При на Бразилия от 18 часа - единствено в GONG PLAY и ефира на DIEMA SPORT 2!

„ В петък вечер някои от момчетата в тима бяха застрашени с револвери, до момента в който си тръгваха от пистата в Бразилия”, написа Хамилтън в „ Туитър”. „ Имало е изстрели, а също по този начин револвер е бил опрян в главата на един от моите хора. Това е възмутително. Моля ви, кажете молитва за момчетата, които са тук и са експерти даже когато са толкоз разтърсени.”

„ Това се случва всяка година тук”, продължи 32-годишният британец. „ Формула 1 и тимовете би трябвало да вършат повече, няма никакви оправдания!”

Не губи скъпо време, а побързай към страницата на Играта – gong.bg/f1
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР