Новият старши треньор на Ювентус Андреа Пирло няма намерение да

...
Новият старши треньор на Ювентус Андреа Пирло няма намерение да
Коментари Харесай

Пирло няма да разчита на Рамзи

Новият старши треньор на Ювентус Андреа Пирло няма желание да разчита на халфа Аарън Рамзи и ще се опита да го прати в различен тим още това лято, пишат медиите в Англия.

29-годишният Рамзи се причисли към " бианконерите " преди година, само че записа едвам 11 мача като титуляр в Серия " А ", макар че взима една от най-големите заплати в клуба в размер на 250 000 лири седмично. Именно и голямото възнагражение на уелсеца може да се окаже съществена спънка пред негов трансфер.

Пирло, който в неделя бе назначен на треньорската позиция на мястото на уволнеия Маурицио Сари, приготвя сериозна чистка в тима. Според италианските медии клуба ще изоставен още Гонсало Игуаин, Сами Хедира, Даниеле Ругани и Матиа де Шилио, а Блес Матюиди е пред завършване на прехвърлянето си в американския Интер Маями.

Summer Clear Out!!!
As new Juventus manager Andrea Pirlo reportedly informs Welsh midfielder Aaron Ramsey that his services are no longer required in Turin and He's free to leave the Italian champions. pic.twitter.com/3nLQZwIpnU
— footballBAZE.com (@footballbaze) August 11, 2020
Според някогашния италиански национал и добър другар на Пирло Лука Тони новият управител на Ювентус ще се опита да построи тима от халфовата линия, а приоритет номер 1 в това отношение е полузащитникът на Манчестър Юнайтед Пол Погба, който игра с " черно-бялата " фланелка сред 2012 и 2016 година и добре познава ситуацията в Торино.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР