Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев коментира интервюто

...
Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев коментира интервюто
Коментари Харесай

Любо Пенев: Бях изгонен преди 10 месеца, някой защити ли ме тогава?

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 Любослав Пенев разяснява изявлението на притежателя на ЦСКА Гриша Ганчев от преди няколко дни, засягайки тематиката за своето освобождение от отбора от Борисовата градина преди по-малко от година.

Договорът му с ЦСКА 1948 е за две години, само че обвързаността на експерта ще е малко по-широка, обвързвана с втория тим и школата на клуба.

Любо Пенев беше показан на брифинг от изпълнителният шеф на отбора Добрин Гьонов.

„ За мен е значимо, че тимът желае да развива професионален футбол, работи професионално, клубът желае да се развива. Целите на управлението са високи, а моите са още по-високи. Ако не успеем, продължаваме и след това ще го реализираме на идната година “, показа Любо Пенев при представянето си в пресклуб „ България “.

„ След като не съм желан в един клуб, няма по какъв начин да работя там. Вие следите футбола в България. Аз бях изпъден. Това е решение на управлението, аз съм експерт, обичам футбола и обичам да работя. Не виждам причина някой да се сърди. Преди 10 месеца някой отбрани ли ме? В 12 часа през нощта? Обичам да работя и ще работя. И в този момент ще работя за един клуб. Някой да ме е издържал? Не. След като не ме желаят, аз ще се оправям самичък “, сподели треньорът.

„ Няма никакво оскърбление, всеки си носи отговорност, тези, които са ме изгонили да си носят отговорност ", сподели още експертът.

„ Убеден съм, че ще ме питате за изявлението на Гриша Ганчев, всички са наясно, че това е режисирано изявление, скалъпена история с доста погрешни неща и някои истини. Като да вземем за пример, след втория лагер в Банско, щяха да спукат топката. И втората, след лагера в Турция, доста травми. Има двама виновни – старши треньорът и кондиционния. Същите тези 10 футболисти, без новите попълнения, завършихме съвършено шампионата и спечелихме купата, това са същите футболисти. Ако има някой,който не си прави работата... Кои са виновните за тези неточности? Това не е тематиката. Малко разширих отговора, с цел да съм по-ясен “, сподели още Пенев.

„ Единият тим се споделя ЦСКА София, другият ЦСКА 1848. По отношение на почитателите, бяха наречени кибиците от Дървеното. Без тези кибици Гриша Ганчев нямаше да е в ЦСКА. Без да си поставям медали, към този момент няколко пъти още веднъж им спасих неверното ръководство с неправилните решения. Затварям тази тематика “, показа още Любо Пенев.

По време на конференцията беше показан и треньорът на дубъла Валентин Илиев.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР