Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Томас Тухел е

...
Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Томас Тухел е
Коментари Харесай

Тухел убедил Неймар да остане още една година в ПСЖ

Новият старши треньор на Пари Сен Жермен Томас Тухел е съумял да убеди звездата на тима Неймар да остане още една година на „ Парк де Пренс “, твърди „ Le Parisien “.

Според информацията, Неймар е взел решение да остане в отбора след срещата, която организира с Тухел във френската столица. Разговорът сред двамата е бил извънредно позитивен, а немският експерт е показал план, който е напълно съсредоточен върху бразилската звезда на ПСЖ. Тухел е подчертал, че цялата на игра на отбора ще бъде основана на 26-годишния бразилец.

Тухел е дал обещания на Неймар, които са предиздвикали бразилецът да вземе решение да остане на „ Парк де Пренс “. Целта пред огромната звезда на Пари Сен Жермен е ясна – продобиване на Шампионска лига.

Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Келайфи даде ясно да се разбере, че Неймар не се продава и няма сложена цена, при която парижани биха се разделили с него.

Бащата на Неймар също е безапелационен, че бъдещето на сина му е обвързвано с Пари Сен Жермен.

Неймар има контракт с френския клуб до лятото на 2022 година.

През предходната година Пари Сен Жермен заплати 222 милиона евро на Барселона за Неймар.

В ПСЖ знаят, че сапунената опера ще продължи до края на летния трансферен прозорец. В клуба са наясно, че Реал Мадрид няма да се откаже от желанията си да притегли Неймар, макар че съгласно последните информации, които бяха оповестени пред радио „ Cadena COPE “, „ белия балет “ не се интересува от 26-годишния футболист.

„ Повторих го хиляди пъти, Неймар ще остане в ПСЖ “, упорства президентът на клуба Насер Ал-Кейалфи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР