Новият старши треньор на Ница Патрик Виейра изказа разочарованието си

...
Новият старши треньор на Ница Патрик Виейра изказа разочарованието си
Коментари Харесай

Виейра: Балотели трябва да се срамува

Новият старши треньор на Ница Патрик Виейра изрече разочарованието си от държанието на нападателя на отбора Марио Балотели, който не се появи на първата подготовка на отбора. Италианецът, който има още година от контракта си с Ница, е пред трансфер в Олимпик Марсилия.
Patrick Vieira says it is a " shame " to see Mario Balotelli " ruin " his reputation at Nice by failing to turn up for training https://t.co/HdSnJctMtK
— Goal (@goal) July 13, 2018 " Разговарях с Марио преди няколко седмици и той се съгласи да се забележим. За страдание го няма. Жалко е, тъй като той прекара два доста хубави сезона в Ница, в които сътвори чудесна връзка с всички в клуба и с почитателите. Разочарован съм, че той реши да завърши по този начин всичко. Такива неща се случват във футбола, само че той би трябвало да се срами, че по подобен метод унищожава отличните впечетления, които остави. Сери и Льо Маршан също знаеха, че ще бъдат продадени, само че до последния си ден тук демонстрираха професионално отношение към клуба и към почитателите му. Докато Марио реши да постъпи по различен метод ", разяснява Виейра. С положителните си игра за Ница Марио Балотели си върна мястото и в националния тим на Италия, за който не бе играл съвсем четири години.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР