Новият старши треньор на изпадналия във Втора лига Спартак Варна

...
Новият старши треньор на изпадналия във Втора лига Спартак Варна
Коментари Харесай

Валентин Илиев: Няма да поставя нито себе си, нито някой играч над каузата Спартак

Новият старши треньор на изпадналия във Втора лига Спартак Варна – Валентин Илиев, бе показан на конференция.

„ Искам да благодаря на управлението за гласуваното доверие, за поддръжката и за това, че ми дават опция да работим дружно и да създадем по този начин, че Спартак Варна да е на мястото, на което му приляга и да запазим едно неизменност. Важно е да станат задачите, това е най-важното. Никога не съм разделял футболистите на българи и чужденци. Всички са идентични и най-важното е да са отдадени на идеята. Към днешна дата Спартак Варна като клуб е най-важно. Нито себе си, нито някой от играчите ще слага над клуба “, стартира Илиев.

„ В този живот не можеш да имаш гаранция за нищо. Това ще бъде и нашата цел и нашата визия за работа. Подготовката ни стартира в сряда. На лагер отпътуваме на 19 юни. Ще изиграем 4 контроли преди началото на шампионата. Всички сме наясно, че времето за подготовка е лимитирано. Вярвам, че ще намерим верния проект за подготовка. Лагерът ще бъде в Трявна. В момента имаме 8 играчи от актуалните, които остават. Като цяло това ще е основата, върху която ще опитаме да изградим боеспособен тим. Градът го заслужава. Има един фактор във Втора лига, би трябвало да се употребяват млади футболисти. На база това, което имаме като основа от налични футболисти, ще би трябвало да има нови в защитния вал, както и в халфовата линия. Съперниците в контролите ще бъдат Янтра Габрово, Лудогорец II, Етър Велико Търново и представянето на тима против Добруджа Добрич на 8 юли “, продължи той.

„ Мечтата на един треньор е да разгласи сигурни нови преди началото на подготовката, на днешна дата не мога да го направя, в напреднали договаряния сме с някои футболисти. Имаме две варианти за централен нападател, въпрос на договаряния е. Хората, към които сме насочили, сме им дали малко време да осмислят нашето предложение. Очакваме техните отговори “, сподели още наставникът на „ соколите “.

„ В щаба ми ще има двама помощници – Любен Любенов и Михаил Цоков. Имам им доверие, работили сме дружно. Ангел Павлов също ще е в щаба. Системата на един тим се дефинира съгласно изпълнителите. Започваме да градим почти нов тим. Наясно съм с каква скица желая да играем, само че зависи от новите. Ако успеем да притеглим всички, които желая, ще играем както ми харесва на мен. Не всичко зависи от нашето предпочитание като клуб. Уважавам всички свои съперници “, съобщи някогашният бранител.

„ Когато нямаш религия, няма смисъл да правиш каквото и да било. Аз имам вяра и мисля, че можем да осъществим задачата. Трябва да сме всички дружно, да изградим един колектив и да вървим като едно цяло. Когато ме поканиха, бях наясно с тази обстановка. Не диря оправдания. Не се тормозя от нищо. Готов съм да се отдам, ще работя за този клуб, както бих работил за собствен личен. Готов съм да нося всички отговорности и последици. Вярвам в постигането на задачата и би трябвало да правим голямо количество труд “, приключи Валентин Илиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР