Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел заяви, че

...
Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел заяви, че
Коментари Харесай

Тухел: Всеки трябва да ми се отплати за доверието ми

Новият старши треньор на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел съобщи, че няма да прави промени в стартовия състав, в случай че травми не постановат това.

Баварците не престават да водят борба за титли на три фронта и Тухел не счита, че би трябвало да приоритизира някой от тях за сметка на другите.

" Ситуацията е такава, че ни разрешава да мислим единствено за идващия мач. Ако изникне някаква обстановка, която да ни накара да променим нещо, то ще бъде само по наставление на медицинския екип ", сподели немският експерт на конференция в понеделник.
 Тухел за уволнението на Нагелсман: Аз самият съм бил в тази обстановка два пъти
Тухел за уволнението на Нагелсман: Аз самият съм бил в тази обстановка два пъти

Не че повода за уволненията ми от предходните два клуба - ПСЖ и Челси беше в мен, споделя той

Тухел дебютира отпред на Байерн в събота с победа над някогашния си отбор Борусия Дортмунд с 4:2. Успехът върна Байерн на върха в класирането в Бундеслигата с две точки повече от " жълто-черните ". Във вторник баварците играят с Фрайбург в четвъртфиналите за купата на Германия.

" На който и да възложа доверието си, то би трябвало да се отплати. Утре би трябвало да видя допустимо най-хубавото показване. Победата е идеалната подготовка за идващия мач ", разяснява Тухел, който завоюва Шампионската лига с Челси преди по-малко от две години.

Централният нападател Ерик Максим Чупо-Мотинг не тренира в понеделник, защото има лека контузия в крайници от дуела с Борусия, само че съгласно треньора има положителни шансове да играе.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР