Новият старши треньор на Арда Кърджали Николай Киров заяви, че

...
Новият старши треньор на Арда Кърджали Николай Киров заяви, че
Коментари Харесай

Белия се завърна в Арда

Новият старши треньор на Арда Кърджали Николай Киров съобщи, че задачите пред кърджалийци си остават същите – място в топ 6 или бараж за Европа през седмото място.

„ По принцип, откакто получих предложение, не съм се двоумял. Нещата завършиха позитивно в договарянията. С огромна част от състезателите съм работил. Познавам ситуацията. С новите ръководители в този момент се срещнах. Целите си остават – нападаме първата шестица или бараж през седмото място “, стартира Киров.

„ Не мисля, че ще има нещо елементарно оттук насетне. Концентрираме се и се надяваме да осъществим задачите си. Имахме диалози за нови състезатели, вероятно може да има още един напускаш с трансфер “, продължи той пред dsport.

Николай Киров приказва и за идния четвъртфинал за Sesame Купа на България против ЦСКА: „ Имах опция да следя ЦСКА, на следващия ден ще срещна състезателите. Надявам се да има подтик, не може да се подсигурява това. Надявам се да е позитивен подтик. “

Малко по-късно от Арда оповестиха, че договорът му е за година и половина. Помощник на Киров ще бъде анализаторът на Илиан Илиев в националния тим - Атанас Рибарски. Кондиционн треньор ще е Антон Дончев, а треньор на вратарите ще е Тодор Попов.

Ето какво гласи формалното известие от клуба:

" Николай Киров още веднъж застана отпред на АРДА

Треньорът, който изведе АРДА до край за Купата на България Николай Киров е новият старши треньор на тима. Това се случи след незабавна среща сред управлението на ПФК АРДА и Киров. Двете страни подписаха контракт за една година и половина. Николай Киров към този момент организира и една подготовка с футболистите, които на следващия ден отпътуват за София, където в сряда 28 февруари е 1/4 финалната среща от шампионата за Купата на България против ЦСКА. Помощник на Киров ще бъде Атанас Рибарски, а кондиционния треньор Антон Дончев и наставникът на вратарите Тодор Попов остават в треньорския щаб.

Ръководството на ПФК АРДА, футболистите и почитателите пожелават доста триумф на Николай Киров. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР