Новият спортен сезон в ефира на DIEMA EXTRA получава още

...
Новият спортен сезон в ефира на DIEMA EXTRA получава още
Коментари Харесай

Време е за български футбол - започна Първа професионална лига

Новият състезателен сезон в ефира на DIEMA EXTRA получава още по-силно измерение през днешния ден, когато е стартът на футболното състезание на България – Първа професионална лига.

По традиция последователите могат да гледат всеки мач от конкуренцията в директно предаване. Най-вълнуващите дуели ще се излъчват още веднъж по DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2, част от спортния пакет DIEMA EXTRA, както и онлайн в GONG PLAY.

Началото ще бъде обещано по-късно през днешния ден – новакът Етър приема Локомотив Пловдив от 18.45 ч., а този дуел е директно по DIEMA.

Едно от дербитата на старта е градският конфликт на Стара Загора – Берое посреща съседите Верея от 21.00 ч. Но на идващия ден дерби има и в столицата. В събота ЦСКА ще направи аудиенция на Славия на стадион "Васил Левски " от 21.00 ч. Преди това почитателите могат да проследят и мач край морето – Черно море се изправя против новака Витоша от 18.45 ч.

Неделната вечер принадлежи на обичаен дуел – Ботев Пловдив излиза против Пирин от 20.30 ч., а кръгът приключва в понеделник, когато различен отбор, спечелил промоция измежду елита – Септември, семейства на Дунав в столицата – също от 20.30 ч. Запазената марка – студиото с способени разбори и мнения – съпътства всеки дуел в Първа професионална лига. Всичко това – онлайн по DIEMA SPORT.

За коментарните и магазинните излъчвания, отдадени на българския футбол, сезонът към този момент стартира. Специализираното публицистично предаване "Домът на футбола " (в сряда) и увлекателният магазин "Преди кръга " (в четвъртък) загряха телевизионната атмосфера преди днешното начало на акцията, а ретроспективните "Обзор на кръга " (в понеделник) и "Головете на кръга " (във вторник) са самобитна гаранция за феновете, че няма да пропуснат даже парченце от забавните събития.

От през днешния ден до неделя DIEMA SPORT 2 предлага необикновен уикенд за запалените по автомобилизма почитатели с една от коронните съревнования във Формула 1 – за Голямата Награда на Англия. Камерите са на Силвърстоун за всяко деяние – от тренировките през днешния ден, през квалификацията в събота, та чак до надпреварата в неделя.

За поредна година феновете могат да гледат и най-малко по един дуел от футболната Втора Професионална Лига във всеки кръг през настъпващия сезон, който стартира идващия уикенд. Първият мач от втория ешелон, който DIEMA EXTRA ще предложи, е Локомотив (Горна Оряховица) – Поморие в понеделник, 24 юли, от 18.00 ч. И през тази акция DIEMA SPORT ще прави преглед на всеки кръг от Втора Лига (в сряда).

Феновете могат да наблюдават непосредствено спортните събития и онлайн в GONG PLAY, а репортажите от предаванията – в спортния уебсайт Gong.bg.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР