Новият спортен директор в Ливърпул – Йорг Шмадтке, вече работи

...
Новият спортен директор в Ливърпул – Йорг Шмадтке, вече работи
Коментари Харесай

Новият директор в Ливърпул вече работи по два трансфера

Новият състезателен шеф в Ливърпул – Йорг Шмадтке, към този момент работи по две посоки при прехвърлянията на „ алените “. Според журналиста от Италия Фабрицио Романо германецът към този момент се е заел около договарянията за договорка с Алексис Мак Алистър, както и обстановката с Фабио Карвальо.

Ливърпул разгласи публично назначението на Шмадтке, откакто по-рано през сезона стана ясно, че Джулиан Уард напуща поста си и 59-годишният някогашен човек във Волфсбург парафира с мърсисайдци.

Първоначално договорът е кратковременен, като след определяне на качеството на работа, то той може да остане и по-трайно на „ Анфийлд “.

19-кратният първенец на Англия изигра разочароваща акция в Англия и се нуждае от съществено укрепване във всички линии по терена, с изключение на в последната третира. Именно поради това Шмадтке към този момент е влезнал съществено в договарянията с Брайтън за халфа Мак Алистър, а също по този начин се търси и тим на Фабио Карвальо.

Португалецът може да напусне Англия чартърен, с цел да продължи развиването си, след което да бъде върнат назад на Острова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР