Новият спортен директор на Левски Ивайло Петков най-после бе представен

...
Новият спортен директор на Левски Ивайло Петков най-после бе представен
Коментари Харесай

Новият спортен шеф: Само играх в "Литекс" и дотам

Новият състезателен шеф на " Левски " Ивайло Петков най-сетне бе показан публично и счете за подходящо първо да разяснява декларация на " сини " почитатели, че има връзки с " Литекс ", който в този момент играе под името " ЦСКА-София ". 

" Да, не съм играл в " Левски ", само че съм експерт. Не съм играл и в " Дунав " (Русе), а там 2 година бях изп. директор. Смятам, че тук се търсят хора, които са експерти и работят - сподели 43-годишният някогашен национал. - Искам да се изчистят нещата с почитателите, тъй като непрекъснато ме спрягат с тима на " Литекс ". Имам два престоя там, само че като футболист. Единият е преди 20 година - за една година. След завръщането ми след 11 година в чужбина имам нови 2.5 година в " Литекс ". Единствено като футболист и до такава степен завършват връзките ни. "

Петев, който бе назначен на поста преди два месеца съобщи, че и на управлението, и на треньора Хубчев е належащо време, с цел да може да сглоби мощен тим. Той съобщи също, че сега работи по още два прехвърлянето, без да споделя имена на футболисти.

" След диалози с управлението, взехме решение, че " Левски " има потребност от още двама играчи. Ще притеглим футболисти на избрани постове. Търси се футболист за поста на продадения Давиде Мариани (б.р. - атакуващ халф), само че не непременно. Не желаеме звезда, а футболист, който ще се впише в колектива и ще помогне за развиването на клуба ", добави Петков.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР