Новият социален министър Деница Сачева видя добре организирана мини кампания

...
Новият социален министър Деница Сачева видя добре организирана мини кампания
Коментари Харесай

Сачева видя кампания с подривни дейности срещу себе си

Новият обществен министър Деница Сачева видя добре проведена мини акция с подривни дейности против себе си . Това разяснява тя пред публицисти в Народното събрание тя незабавно, откакто постави клетва като министър.

Като претекст да поеме поста Деница Сачева уточни, че сега има доста полемики в обществото по тематики, свързани с политиките за деца, за което се усеща и готова . По думите й би трябвало да се намерят най-хубавите решения, защото смисълът на обществената политика е да сплотява хората, а не да ги разделя .
 Българска социалистическа партия и „ Атака “ се безпокоят от джендър идеологията на Деница Сачева Обновена
Българска социалистическа партия и „ Атака “ се безпокоят от джендър идеологията на Деница Сачева

Оставката на Бисер Петков - признак за блокаж на управнически системи, съгласно Българска социалистическа партия

Първото нещо, което ще направи Сачева е диалог с всички организации и обзор на текстовете на Закона за обществените услуги, които тормозят групи от обществото . Целта е да се реализиран положителни решения. Новият обществен министър посочи, че не се приказва за достиженията в региона на обществените услуги, а на тях се обръща внимание единствено когато непознати медии се интересуват от обстановката у нас. Сачева отхвърли да разяснява кино лентата на БиБиСи за домовете за деца в риск и активността на журналиста.

Сачева е уверена, че по деинституциалзиацията в България са реализирани доста огромни триумфи . България би трябвало да се гордее във връзка с напредъка в региона на хората с увреждания и правата на децата, означи тя.
 Деница Сачева успокоява хората с увреждания
Деница Сачева успокоява хората с увреждания

Тя благодари и за доверието, и за рецензиите

Новият министър регистрира, че има доста проблеми с кадровото застраховане, позицията и статута на обществените служащи . Критиките Сачева не може да изясни, защото " не се занимава със злонамерености, а с това по какъв начин се вземат решение проблеми ".

" Социалната политика се прави от хора за хора ", безапелационна беше Сачева и добави, че хората, които работят в обществената сфера, би трябвало да получат своето почтено заплащане.
 Валери Симеонов не схваща министър или папа избират в Народно събрание
Валери Симеонов не схваща министър или папа избират в Народно събрание

Народно събрание споделя кой може да бъде министър и кой не може

На въпрос на News.bg дали ще реализира добър разговор с майките на деца с увреждания, които се оповестиха срещу промяната на министъра и в отбрана на Бисер Петков, Сачева отговори, че ще направи всичко допустимо и ще приказва с тях .

Социалният министър съобщи, че ще резервира част от досегашния екип на Бисер Петков и увери джендър идеология в българското обучение няма . Тя ще пази позициите да не се понижават права, които към този момент са реализирани до сегашния миг.

Деница Сачева съобщи, че има добър разговор с премиера Бойко Борисов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР