Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си

...
Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си
Коментари Харесай

Мъск показа документи как Туитър е укрил скандал със сина на Джо Байдън

Новият притежател на Туитър Илон Мъск разгласява на страницата си в обществената мрежа линк към изявления на журналиста Мат Тайби, на който даде доказателства за укриване на абсурда от Туитър с Хънтър Байдън, наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

 

Става дума за историята с дадения за ремонт преносим компютър на Хънтър, в който бяха открити фотоси на малолетни и преписка с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи присъединяване му в трафика на опиати и потреблението на политическото въздействие на татко му за лобистки действия. Това се случи през 2020 година, малко преди президентските избори в Съединени американски щати.

 

Документите, които Мъск е дал на Тайби, демонстрират, че Туитър е подхванал изключителни ограничения, с цел да потуши абсурда. 

 

Линкът на Илон Мъск бе съпроводен с апела „ да започваме ”, откакто преди този момент той даде обещание да разгласява документи за ролята на обществената мрежа в абсурда с преносимия компютър на Хънтър Байдън.

 

Тайби написа в профила си, че „ Туитър е подхванал рискови ограничения, с цел да скрие тази история, като отстрани връзки и разгласява предизвестия, че (тази информация) може да е „ несигурна “. Те даже блокираха непосредствено известия и информация, като подобен инструмент е предопределен единствено за изключителни случаи, да вземем за пример във връзка с детската порнография “.

 

И това е единствено един образец от доста случаи, в които Туитър е попречил свободния поток на информация, написа той. Според журналиста обществената мрежа е получила и почела претенции за обзор на наличието както от акцията на Джо Байдън, по този начин и от някогашния шеф на кабинета на републиканците Доналд Тръмп. В същото време, съгласно журналиста, управлението на обществената мрежа поддържало по-тесни контакти с демократите, в сравнение с с републиканците.

 

Все отново достоверността на информацията, предоставена от Тайби, към момента не може да бъде доказана.

 

През октомври 2020 година, малко преди президентските избори в Съединени американски щати, вестник „ Ню Йорк пост ” разгласява поредност от материали, основани на преписка, за която се твърди, че е открита в преносимия компютър на Хънтър Байдън, открит в сервиз за поправки на компютри в щата Делауеър. Собственикът на работилницата направил копие на твърдия му диск, което беше обещано на Руди Джулиани, персонален юрист на тогавашния американски президент Доналд Тръмп. По-късно преносимият компютър беше иззет от ФБР.

 

Британският вестник " Дейли мейл " написа, че фотосите, открити на преносимия компютър, може да демонстрират присъединяване на Байдън-младши в незаконни действия, свързани с трафика на опиати и проституцията. Републиканецът Джеймс Комър от Комисията за контрол на Камарата на представителите даде обещание през ноември следствие на президента на Съединени американски щати Джо Байдън за това дали фамилията му е взело участие в интернационалните бизнес схеми и дали американският водач съставлява риск за националната сигурност. Според законодателя, на който се позоваха медиите, президентският наследник Хънтър е влезнал в бизнес връзки по света и може да стане милионер просто като обезпечи достъп на заинтригувани лица до високопоставени членове на фамилията си.

 

Освен всичко друго, както бе показал Комър, Хънтър Байдън може да е обвързван с трафиканти на хора и доказателства за спорната активност се съдържат в неговия преносим компютър.

 

Източник: Актуално

Прочетете целия материал на следния линк:  © Actualno.com
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР