Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си

...
Новият собственик на Туитър Илон Мъск публикува на страницата си
Коментари Харесай

Мъск огласи документи как Туитър е укрил скандал със сина на Джо Байдън


Новият притежател на " Туитър " Илон Мъск разгласява на страницата си в обществената мрежа линк към изявления на журналиста Мат Тайби, на който даде доказателства за укриване на сканда от компанията с Хънтър Байдън, наследник на президента на Съединени американски щати Джо Байдън.

Става дума за историята с дадения за ремонт преносим компютър на Хънтър, в който бяха открити фотоси на малолетни и преписка с 14-годишно момиче, както и материали, сочещи присъединяване му в трафика на опиати и потреблението на политическото въздействие на татко си за лобистки действия.

Това се случи през 2020 година, малко преди президентските избори в Съединени американски щати.

Документите, които Мъск е дал на Тайби, демонстрират, че " Туитър " е подхванал изключителни ограничения, с цел да „ потуши “ абсурда.

Линкът на Илон Мъск бе съпроводен с апела „ да започваме”, откакто преди този момент той даде обещание да разгласява документи за ролята на обществената мрежа в абсурда с преносимия компютър на Хънтър Байдън.

Тайби написа в профила си, че „ Туитър " е подхванал рискови ограничения, с цел да скрие тази история, като отстрани връзки и разгласява предизвестия, че (тази информация) може да е „ несигурна “.

Те даже блокираха непосредствено известия и информация, като подобен инструмент е предопределен единствено за изключителни случаи, да вземем за пример във връзка с детската порнография.

Все отново достоверността на информацията, предоставена от Тайби, към момента не може да бъде доказана.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР