Новият собственик на Ню Йорк Никс Леон Роуз ще трябва

...
Новият собственик на Ню Йорк Никс Леон Роуз ще трябва
Коментари Харесай

Девин Букър също е в полезрението на Никс

Новият притежател на Ню Йорк Никс Леон Роуз ще би трябвало да употребява всичките си връзки, основани през кариерата си на състезателен сътрудник, с цел да измъкне организацията от пропастта. Източници от Лигата са съобщили на New York Post, че звездата на Финикс Девин Букър е главната цел на Роуз и Никс. Президентът се познава доста добре с 23-годишния стрелец, защото в предишното му е бил сътрудник.

Devin Booker could emerge as a trade target for the New York Knicks, per @NYPost_Berman

"...since Leon Rose was hired as president, the player to watch out for most is Suns combo guard Devin Booker, according to league sources. "
— NBA Central (@TheNBACentral) July 4, 2020 Букър е измежду най-хубавите млади гардове в Лигата, като през сегашния сезон се потвърди и като плеймейкър. Възпитаникът на колежа Кентъки записва приблизително по 26.1 точки, 4.2 битки и 6.6 асистенции до прекъсването на сезона, само че тимът му за поредна година разочарова с представянето си. Всъщност " слънцата " към момента имат късмет да попаднат в плейофите, само че той не наподобява по никакъв начин огромен, защото изостават с 6 победи от Мемфис.

Настоящият контракт на Букър завършва чак през лятото на 2024-а. Единственият вид за Никс да привлекат звездния гард, е посредством замяна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР