Новият собственик на Левски Наско Сираков даде пресконференция днес, на

...
Новият собственик на Левски Наско Сираков даде пресконференция днес, на
Коментари Харесай

Сираков: Завръщането в Левски се превръща в смисъла на живота ми!

Новият притежател на Левски Наско Сираков даде конференция през днешния ден, на която разяснява доста тематики към клуба. Предлагаме ви втората част от изявлението на легендата:

" За първи път ми излезе ечемик. Заради това поставям очила. Няма смисъл да играем в Лига Европа и да идват тук всякакви кипърци, които да ни вкарат 7 гола. Няма смисъл. Ще се върнем в Европа, когато сме подготвени. Защо мислите ми излизат ечемици?

Ще създадем връх по продажба на абонаментни карти. Няма по какъв начин да се оправим без почитателите.

На този стадий не мисля за тематиката състезателен шеф. Ще бъде неточно да споделя няколко имена. Когато преценява, че един човек ще бъде потребен за Левски, мисля, че никой няма да откаже да пристигна и да помогне в този миг. Павел Колев е изпълнителен шеф. Засега не ми е минало през главата да диря смяна на тази позиция. Във всеки един миг можем да цепим всяка една стотинка на половина, само че ще има бистрота и ще се знае къде отива. Идеята ми е всички, които обичат Левски, е да се усещат част от Левски. Не сме щастливи и удовлетворени от това, което получаваме като телевизионни права.

Бих разговарял с всеки, който разполага с чисти пари. Мечтите ми са да получаваме сред 2 и 4 млн. от телевизионни права. Тити Папазов може да бъде потребен в доста аспекти. Не е значимо за Левски да се класира в Европа. По метода, по който играем, не е значимо. Не може тим, на който не му знам името, да пристигна и да ни вкара 7 гола. Няма смисъл. Проблемът е, че в мача с Лудогорец Левски игра на 100%, а Лудогорец игра на 60% и победи. Явно нещо при нас куца. Не сме на това равнище да желаеме да се класираме в евротурнирите. Ако би трябвало, ще почакваме 1-2-3 години, само че да сме подготвени, когато играем в Европа.

1999-а година, когато станах за първи път шеф в Левски, клубът правеше подобен оборот от почитател магазина си - двойно по-голям от всички тимове взети дружно в България. Това е съществено перо за всеки клуб. При всички условия ще работим в тази тенденция. Ще се усили асортиментът в нашия почитател магазин. Завръщането ми в Левски се трансформира в смисъла на живота ми. По никакъв метод няма след 6 месеца да ми минават мисли за Футболния съюз. Бях задоволително време в Изпълкома. Няма потребност! Тити може да продължи там. Той е слънце, което огрява на всички места ", сподели Сираков.
 Наско Сираков: Тити Папазов става втори максимален акционер в Левски, поради клуба и с папата ще пия кафе, и с Ел Чапо! Обновена
Наско Сираков: Тити Папазов става втори максимален акционер в Левски, поради клуба и с папата ще пия кафе, и с Ел Чапо!

" Няма да молим премиера да ни заплаща задълженията "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР