Новият собственик на Дунав ще получи и базата на клуба,

...
Новият собственик на Дунав ще получи и базата на клуба,
Коментари Харесай

Новият собственик на Дунав ще получи и базата на клуба

Новият притежател на Дунав ще получи и базата на клуба, на която да може "драконите " да развиват футболната си активност. Това оповестиха от управлението със специфична декларация и на процедура отхвърлиха спекулациите, че базата няма да може да бъде употребена от отбора.

"Във връзка с излязлата погрешна информация бихме желали да ви осведомяваме, че всеки, който прояви интерес да поеме ръководството на Дунав, при предпочитание ще може да получи и правото да стопанисва базата на клуба - Спортен комплекс Дунав, която е предопределена само и единствено за футбол ", оповестиха от управлението.

Това се случва след оповестената вест от президента на Дунав доктор Симеон Симеонов, че се отдръпва от ръководството. Като главен мотив за своето отдръпване той уточни, че не е съумял да възпламени искра в локалната общност и почитатели.

Привържениците са с разнопосочно мнение за неговото овакантяване. По-голямата част го подлагат на критика, като настояват, че с неговото ръководство самичък е станал отговорен за ниската посещаемост. Други почитатели обаче показват схващане към решението му заради неналичието на помощ за издръжката на клуба.

Дунав изравни най-хубавото си достижение в елита, когато през 2016/17 година приключи 4-ти. Впоследствие обаче съставът се разпадна, а резултатите се утежниха доста.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР