Новият собственик на Челси Тод Бьоли лично ще се заеме

...
Новият собственик на Челси Тод Бьоли лично ще се заеме
Коментари Харесай

Шефът на Челси ще движи селекцията през това лято

Новият притежател на Челси Тод Бьоли персонално ще се заеме с лятната селекция на тима. Американският предприемач ще извършва ролята краткотрайно на състезателен шеф на лондончани след отдръпването на Марина Грановская и ще води договарянията с възможните нови попълнения в клуба.

„ Като притежатели на ФК Челси започваме да изпълняваме нашата дълготрайна визия и проект за клуба, продължавайки да се борим за титли в сходство с историята на тима, сподели Бьоли в изказване на клубния уебсайт.

Новите имена в Борда на шефовете на Челси бяха публично вписани, като измежду тях са съсобственикът на Лос Анджелис Доджърс Марк Уолтър, швейцарският магнат Хансьорг Вис и английският предприемач Джонатан Голдщайн и други Челси към този момент стартира търсенето на непрекъснат състезателен шеф, като Грановская напуща клуба след съвсем 20 години на Стамфорд Бридж.

„ Бьоли ще работи като краткотраен състезателен шеф, до момента в който клубът не откри заместител на цялостен работен ден, като продължи работата на клуба към задачите си през настоящия трансферен прозорец “, се споделя в изказването на Челси.

Грановская ще остане разполагаем на Челси през настоящия трансферен прозорец, с цел да помогне за прехода при промяната на собствеността.

„ Благодарим на Марина за дългогодишната й отлична работа в клуба и й пожелаваме всичко най-хубаво в бъдещите й инициативи “, сподели Бьоли.

Челси и Бьоли са изправени пред с напрежение трансферно лято, откакто завръщането на Ромелу Лукаку в Интер за една година чартърен. Трансферни цели за "сините " продължава да бъдат Жул Кунде от Севиля, Рахим Стърлинг от Манчестър Сити и Усман Дембеле от Барселона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР