Новият собственик на Челси Тод Боули обеща да надгради над

...
Новият собственик на Челси Тод Боули обеща да надгради над
Коментари Харесай

Консорциумът на Тод Боули финализира закупуването на Челси

Новият притежател на Челси Тод Боули даде обещание да надгради над „ забележителната история на триумфи “ на отбора, откакто американецът реализира закупуването на клуба от Висшата лига.

Консорциумът на Боули се съгласи на договорка да закупи „ сините “ от Роман Абрамович за 4.25 милиарда $ на 7 май, а продажбата през днешния ден бе публично финализирана . „ За нас е чест да станем новите притежатели на Футболен клуб Челси. Всички сме подготвени на 100% да се влагаме оптимално за клуба всеки ден “, сподели Боули пред формалния уебсайт на лондончани.
Тод Боули.
Закупуването на Боули поставя завършек на 19-годишния престой на Абрамович на управителния пост като притежател на Челси, откакто руснакът разгласи клуба за обмен през март. Олигархът бе глобен от английското държавно управление за хипотетичните си взаимоотношения с президента на Русия Владимир Путин след нашествието на Украйна.

Съ-собственикът на бейзболния Ел Ей Доджърс Боули се прицели в достигането на триумфите на Челси под управлението на Абрамович, в това число пет трофеи на Висшата лига и два трофея от Шампионската лига измежду 19-те огромни купи във витрината на лондонския клуб . „ Нашата визия като притежатели е ясна – желаеме да накараме почитателите да се гордеят. Наред с нашата ангажираност и отдаденост за развиване на школата и привличането на най-хубавите гении, нашият проект за деяние е да влагаме в клуба в дълготраен проект и да надградим над забележителната история на триумфи на Челси “, добави американският предприемач.

Челси оперира под специфичен лиценз от държавното управление, който щеше да изтече на 31 май, в случай че Боули не бе съумял да завърши договорката по продажбата. Това щеше да сложи бъдещето на клуба под сериозна въпросителна, само че в този момент те умерено могат да чакат началото на идващия сезон. Консорциумът на Боули се нуждаеше от утвърждение от Висшата лига, държавното управление на Англия и португалските управляващи – Абрамович има португалско поданство, преди продажбата да бъде официализирана .

„ Лично аз бих желал да благодаря на министри и други управителни лица в английското държавно управление, и във Висшата лига, за цялата им работа в реализирането на тази продажба “, приключи новият притежател на „ сините “. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР