Новият смартфон Poco X4 Pro 5G се очертава като поредният

...
Коментари Харесай

Poco X4 Pro – хваща окото с отзивчив AMOLED екран


Новият смарт телефон Poco X4 Pro 5G се обрисува като следващият шлагер на пазара

Първокласен AMOLED екран на 120 Hz, прелъстителен дизайн и мощна батерия 5000 мАч отличават POCO X4 Pro 5G – смарт телефон от богата екосистема на Xiaomi. Още по-добрата вест е, че напредналите характерности на този модел са налични за купувачите на атрактивна цена.

X4 Pro 5G е един от многото артикули в акцията, която тече сега. Акцентът в нея са промоциите с понижени цени и безплатната доставка на продуктите до клиенти по целия свят. Ще представим по-подробно новия смарт телефон от X серията на Poco, който безспорно наподобява вниманието с характерностите и наличната си цена.

Новият X4 Pro 5G смарт телефон

Още с появяването на първия Poco смарт телефон на пазара, по-наблюдателните купувачи схванаха, че този бранд ще написа история с качество на налична цена. И в действителност новият удостоверява тъкмо това чувство. Серията X включва смарт телефони от междинен клас на цени, които клонят към бюджетния сегмент. В случая с  X Pro 5G приказваме за цена от към 440 лева за доста сериозна настройка – 6 GB оперативна памет + 128 GB непрекъсната памет. Това е настоящата оферта на онлайн търговеца Hekka, с безвъзмездна доставка!

Poco X4 Pro 5G е изпълнен в модерния изцяло плосък дизайн

Привлекателен дизайн.  Дизайнът на Poco „ хваща ” окото и това е най-малкото, което може да се каже. Той отразява новата наклонност на рискова повърхност, което го прави доста прелестен на външен тип, телефон с темперамент. Това ще рече изцяло плоски екран и заден панел. Все отново има лека извивка в краищата, където дисплеят среща задния панел.

Дори и главната камера на гърба на устройството е изпълнена във формата на плосък блок съвсем по цялата широчина на телефона. Poco X4 Pro 5G е напълно пластмасов, което го прави освен по-издръжлив на удари от устройствата със стъклен корпус, само че и по-лек. Вярно, по-податлив е на надраскване.

Използвайки гравиране и светлинни трикове, Poco е направила смарт телефона си образно доста прелъстителен – наподобява по този начин, като че ли има прожектори в долните ъгли и от главната камера, които насочват светлината по забавен метод. От чисто практична позиция внимание заслужава IP53 рейтингът за прахо- и водоустойчивост.

Тройната камера на Poco X4 Pro 5G употребява най-големия 108MP датчик на Samsung

Впечатляващ екран.  Несъмнено най-впечатляващата характерност на Poco X4 Pro e неговият огромен, ослепителен и радушен AMOLED екран с диагонал 6,67 инча – подобен може да видите единствено в доста по-скъпите смарт телефони. Цветовете са наситени и живи, с дълбочина на черното при гледане на видео.

Екранът има оптималната бляскавост 1300 нита (стандартно 700 нита), което значи, че ще имате добра видимост и навън. Честотата на опреснявана също е флагманска – 120Hz, до момента в който смарт телефоните в този ценови клас нормално доближават най-много 90 Hz. Геймърите евентуално ще останат удовлетворени от отзивчивостта на екрана при игри.

Силно аудио.  Друго достолепие на Poco X4 Pro е специфичната решетка за високоговорителя в горния завършек на смарт телефона, която е ситуирана до все по-рядко срещания, само че удобен 3,5-мм жак за слушалки. Благодарение на този дизайн музиката от смарт телефона е по-силна и поглъщаща, а за още по-високо качество може да се употребява, несъмнено, жакът за слушалки.

Poco X4 Pro 5G е разполагаем за поръчки в разнообразни цветове

Snapdragon процесор. Новият модел на Poco стъпва на чипсет Snapdragon 695 5G. Това е SoC, която подсигурява продуктивност на положително равнище за смарт телефоните от междинен клас. Възможностите за запис на видео при този чип се простират до 1080p при 30 или 60 фрагмента в секунда.

Страхотна батерия.  Силен коз на Poco е и батерията с потенциал 5000 мАч, с което X4 Pro 5G съперничи на флагманските смарт телефони. С технологията на Xiaomi за турбо зареждане с мощ 67 W смарт телефонът доближава цялостния си потенциал – от 0% до 100% – единствено за 40 минути. Моделът не предлага функционалност за безжично зареждане.

108 MP камера.  Звездата в тройната съществена камера на е 108MP датчик, най-големият, предлаган от Samsung. По подразбиране камерата извежда 12-мегапикселова фотография с точни цветове и добре уравновесена експозиция, само че за повече елементи можете да превключите към цялостния 108MP излаз с прочут компромис в цвета. Останалите двe камери са 8MP ултра-широка и 2MP макро-камера.

Комплектът на Poco X4 Pro 5G с всички нужни аксесоари

Персонализация.  Новият Poco идва с интерфейс MIUI 13, който се явява надстройка на Android 11. Известно е, че MIUI предлага едно от най-силно персонализираните преживявания с Android, като заимства някои хрумвания от iOS. Впечатлението от работата с интерфейса на Xiaomi в действителност е доста прелестно. Има доста варианти за персонализиране, някои от които са мощно мечтани от потребителите, като да вземем за пример плаващите прозорци и странична лента за бързо пускане.

Всички артикул на Xiaomi и неговите подбрандове притеглят интереса на купувачите – те са качествени, с прекрасен дизайн, комфортни за потребление и на налична цена. Poco X4 Pro 5G не е изключение от това предписание.

Този нов и прелестен смарт телефон е разполагаем за поръчки тук: на промоционална цена от $248,99 лева с безвъзмездна доставка от Hekka.

LED фенерче Wuben C3

В същата промоция е и LED фенерчето Wuben C3 с цена $17,49, което има бляскавост 1200 лумена, Type-C порт и презареждаема батерия с потенциал 2600 мАч. Отличителните характерности на  са високата бляскавост с голям брой режими, водоустойчивост по стандарта IP68 и несъмнено, компактните размери, които го вършат елементарно портативно и комфортно за потребление.

LED фенерчето Wuben C3 има висока бляскавост 1200 лумена и мощна батерия 1200 мАч

В акцията на Hekka се оферират и доста други артикули от разнообразни марки. Всички устройства, включени в промоцията, са налични за покупка на понижени цени по врече на акцията и се доставят  гратис за купувачите по целия цвят.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР