Новият служебен кабинет трябва да залага политики, не се е

...
Новият служебен кабинет трябва да залага политики, не се е
Коментари Харесай

Пламен Димитров: Новият служебен кабинет трябва да залага политики

Новият длъжностен кабинет би трябвало да залага политики, не се е случвало до момента служебно държавно управление да прави бюджет. Господин Алексиев от дълго време работи в областта на железопътния превоз, господин Белчев е във финансите повече от 7-8 години. Това сподели в " Денят стартира " Пламен Димитров, президент на КНСБ.

По думите му Европейската комисия слага остро въпроса за неприемане на Плана за възобновяване.

" Другият парещ картоф, който би трябвало да реши новото служебно държавно управление е този, час по-скоро ", добави Пламен Димитров.

Той предвижда, че инфлацията ще доближи близо 5 %.

" Трябва да бъде контрактувана 760 минимална заплата за 2022 година. Спекулата на цените зависи от прозрачността на ценообразуването, зависи от регулаторите, не може да има покачване три пъти на една стока. Аз чакам от началото на идната година двуцифрено нарастване на цените на топлоенергията поради цената на газа ", добави президентът на КНСБ.

Относно това дали ще продължи да се изплаща помощта от 120 лв. за пенсионерите, той съобщи: " Няма кабинет, до момента роден, който да смъкна нещо надолу като заплащане ".

Според Пламен Димитров предизборната акция от дълго време е почнала.

" С новия бюджет би трябвало оптимално да се поддържат бизнеса, заетостта и обществената сфера ", сподели още президентът на КНСБ.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР