Новият сингъл на Константин Трендафилов се казва Твой, а текстът

...
Новият сингъл на Константин Трендафилов се казва Твой, а текстът
Коментари Харесай

Николета Лозанова и Дара в новия клип на Папи Ханс

Новият сингъл на Константин Трендафилов се споделя " Твой ", а текстът е отдаден на мацката от Португалия, с която Папи Ханс се раздели преди няколко месеца, пишат от missbloom.

В клипа изпълнителят е поканил за къса поява Николета Лозанова дружно с някогашната си Дара.

Заснет в нощен клуб, клипът демонстрира по какъв начин Папи има мимолетни закачки с няколко дами, до момента в който в действителност към момента принадлежи на друга. " Даже от другия завършек на света ще бъда до теб ", пее той за невъзможната си обич.

Няколко дни преди песента да се появи в ефир, списание Esquire пусна новия си брой с Папи Ханс на корицата, а в изявлението в броя той самичък споделя, че " Твой " е ария за една разлъка, която персонално е претърпял.



" Така съм организиран, че доста обичам мелодрамата, депресията - има ли рана, греша с пръст в нея. Затова трагичните текстове ми се удават елементарно. Основата на новото парче я написах за трийсет минути след една разлъка, за която е самата ария " - споделя Константин Трендафилов, каквото е същинското име на Папи.



В диалога си с Ивайло Александров от Esquire Константин приказва за музиката, за работата си като рекламист и за това по какъв начин едното оказва помощ или пречи на другото.

Константин работи в областта на рекламата от 19-годишен, а след края на VIP Brother напуща работата си като криейтив шеф в Saatchi & Saatchi и става сътрудник в рекламна организация " Human ". Новата му работа му разрешава да продължава да се развива редом и в музиката.

" Нуждая се да върша нещо, от което знам, че разбирам доста. Имам потребност от режим на живота ", споделя той и разяснява, че въпреки да не е длъжен, се старае всеки ден да идва в офиса на организацията към 10 сутринта.

Приема женското внимание с лека подигравка

" На някои дами, които преди въобще не ми обръщаха внимание, в този момент съм им забавен ", споделя артистът рекламист. " И преди имах гений, само че в този момент той е оценен обществено. С други думи - никак не ми харесва по какъв начин хукват след известността и какви златотърсачки са тези дами ".

Донякъде изненадващо, Константин споделя и че не обича да е измежду доста хора и това го стресира. От доста време също по този начин не е стъпвал в мол.

Източник: Dir.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР