Новият шеф на тима на Уилямс във Формула 1 Джеймс

...
Новият шеф на тима на Уилямс във Формула 1 Джеймс
Коментари Харесай

Уилямс подкрепя под условие Андрети-Кадилак

Новият началник на отбора на Уилямс във Формула 1 Джеймс Ваулс дефинира като „ положителен миг ” възможното влизане в спорта на бъдещия тим Андрети-Кадилак на Майкъл Андрети. Ваулс обаче незабавно посочи, че с цел да стане това би трябвало да има доказателства, че новият тим ще способства с нещо за развиването на Формула 1.

„ Ние постоянно сме били за по-доброто развиване на спорта, който напоследък става все по-успешен във финансово отношение – изясни Ваулс. – И в този момент, в случай че към нас се причисли нов тим, то ние би трябвало да сме уверени, че новият отбор ще спомогне за продължение на този напредък, с цел да могат всички останали в спорта да завоюват или най-малко да не изгубят. ”

Най-сериозното опълчване на влизането във Формула 1 на Андрети-Кадилак идва тъкмо от тимовете, които се тормозят, че по този начин ще намалеят приходите им. ФИА посредством президента си Мохамед бин Сулайем към този момент разгласи поддръжка на отбора на Андрети, а Формула 1 посредством Стефано Доменикали в началото беше срещу американската кандидатура, само че след включването в играта и на Кадилак, респективно Дженеръл Мотърс, към този момент пази безмълвие. Очаква се обаче, че тъкмо от Доменикали ще пристигна решаващата поддръжка за новия отбор, защото Либърти Медия несъмнено има потребност от още един американски тим във Формула 1.
 Зак Браун с положителен коментaр за Андрети-Кадилак Зак Браун с положителен коментaр за Андрети-Кадилак
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР