Новият шеф на Пентагона Кристофър Милър намекна, че може да

...
Новият шеф на Пентагона Кристофър Милър намекна, че може да
Коментари Харесай

Пентагонът: Всички войни трябва да приключат, време е американските военни да се приберат у дома

Новият началник на Пентагона Кристофър Милър загатна, че може да форсира връщането на американските военни от Афганистан и Близкия изток, оповестява Българска телеграфна агенция.

"Всички войни би трябвало да приключат ", написа Милър в писмо, качено през днешния ден на уеб страницата на Министерството на защитата на Съединени американски щати.

"Време е за връщане вкъщи ", добави Милър, който размени на поста уволнения в понеделник от президента Тръмп министър Марк Еспър.



Милър не загатва в писмото си съответен боен контингент. Но в него приказва за войната против терористичната организация "Ал Кайда ". Това навежда на мисълта, че става дума за военните в Афганистан и Ирак.

Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, който бе заречен да постави завършек на "безкрайните войни ", изрази преди време желание да сведе до 2500 броя на американските военни в Афганистан при започване на 2021 година и даже загатна за цялостно евакуиране преди Коледа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР