Новият шеф на НАП, който служебното правителство назначи - Румен

...
Новият шеф на НАП, който служебното правителство назначи - Румен
Коментари Харесай

Новият шеф на НАП - Румен Спецов, е и напомпан културист

Новият началник на Национална агенция за приходите , който служебното държавно управление назначи - Румен Спецов, с изключение на експерт в региона си, се изявява и като културист. 42-годишният специалист в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност е и републикански първенец по културизъм за ветерани от 2014 година и 2015 година и медалист от редица влиятелни шампионати. Подпомага интензивно подготовката на състезатели в разнообразни категории, класирали се на призови места в България и чужбина.

Персонален и онлайн треньор е в интернет платформа. Спецов е и лицензиран арбитър към Българска федерация по културизъм и фитнес и един от тримата треньори в първото фитнес риалити, предавано по Българска национална телевизия HD – " Супер Промяна 2 “. 

Във визитката си има и опит в други спортове - хандбал, лека атлетика и бойни изкуства. По всяка възможност Румен Спецов е единственият данъчен контрольор у нас, който по едно и също време е специалист по здравословно хранене и културист с дейна спортна и треньорска активност. Дава препоръки за намаляване и хубав външен тип.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР