Новият шеф на ловно стопанство Паламара Гюнай Кадиров, който отвори

...
Новият шеф на ловно стопанство Паламара Гюнай Кадиров, който отвори
Коментари Харесай

Владислав Панев: Ловното стопанство Паламара пак е под контрол от близкия до Борисов Бейзат Яхя |

" Новият началник на ловно стопанство Паламара Гюнай Кадиров, който отвори обичаната резиденция на Бойко Борисов за простосмъртни, към този момент е уволнен. Според информация от Шуменско му е подреден компромат от компаниите на локалния феодал Бейзат Яхя, тъй че приятелят на Бойко Борисов още веднъж управлява стопанството. "

Това разгласи съпредседателят на „ Зелено придвижване “ Владислав Панев в формалния си профил във Facebook. По думите му територията на ловно стопанство Паламара още веднъж е с стеснен достъп.

„ Феодализмът още веднъж се връща по този край, в случай че изобщо си е отивал. Срам за служебния аграрни министър Бозуков и изобщо за държавното управление на Радев е това. “, написа Владислав Панев.

В средата на септември Панев и шефът на Изпълнителна организация по горите Александър Дунчев направиха видео от ловното стопанство, което в продължение на десетилетие е било със неразрешен достъп за външни лица.

Бейзат Яхя 10 години е бил началник на Североизточното държавно горско дружество, а през април тази година някогашната министърка на земеделието Десислава Танева от ГЕРБ издаде заповед за негов нов 5-годишен мандат. Впоследствие Яхя беше уволнен със заповед на служебния министър на земеделието Христо Бозуков.

„ Напомням, че синът на Бейзат - Илтер Бейзатов, беше избиран два пъти тази година за народен представител от ГЕРБ и в този момент също е на избираемото второ място в Шумен. “, написа още Панев. 

Бейзат Яхя дълги години е бил и ръководител на Общинския съвет в шуменската община Венец като представител на Движение за права и свободи, само че на последните локални избори изненадващо е изключен от придвижването и се открива в ГЕРБ.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР