Новият шеф на Държавен фонд Земеделие Васил Грудев ще вземе

Новият шеф на Държавен фонд Земеделие Васил Грудев ще вземе ...

Шефът на фонд „Земеделие“ Васил Грудев обяви сензационно: Аз съм кърлеж и ще се самоотстраня от системата!.


Новият шеф на Държавен фонд "Земеделие" Васил Грудев ще вземе да се окаже точен пич, видя HotArena. Грудев се похвали, че днес е уволнил 4 служителя на фонда поради съмнения в безкористното изпълнение на служебните им задължения . Най-високостоящия бил началник на отдел.

"Познавам голяма част от дефектите в системата, което няма да е добре за лошите герои в системата", заяви пред БНР Грудев. Той обясни, че за него разликата между лоши и добри герои е дали "са част от системата със смислени действия, или са кърлежи, които се прилепват къмопределени финансови потоци и се пробват да изсмукват тези потоци, не там, за където са предназначени".

Грудев оглави фонда на 19 юли. Той заяви готовност да отстрани "кърлежите от системата", след като ги идентифицира. Тук е момента да кажем на Грудев браво, браво, браво, господине. HotArena наистина вярва, че той знае всички кърлежи в системата на фонда и ще започне да ги уволнява. На първо място разбира се себе си. Като принципен човек Васил Грудев прекрасно осъзнава, че по-голям кърлеж от него няма. И то не по внушения, а по документирани афери. Колегите от Афера са си направили труда да ги опишат подробно. Можете да ги прочетете ТУК.

Очаква се до дни Грудев да се самоотстрани . Ако случайно се разсее HotArena ще му припомня всичките му дефекти. 

Източник: hotarena.net