Новият шеф на БФС трябва да бъде богат и честен

...
Новият шеф на БФС трябва да бъде богат и честен
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов: Новият шеф на БФС трябва да бъде честен бизнесмен, а не фалирал човек

Новият началник на БФС би трябвало да бъде „ богат и почтен предприемач , потвърден в спортните среди и с престиж, а не банкрутирал човек ". Това съобщи в ефира на " Неделята на " членът на Изпълкома на БФС в оставка и президент на ФК „ Славия ” Венцеслав Стефанов пред. Той и някогашният притежател на „ Левски ” Тодор Батков разясниха проблемите в родния футбол.

Президентите на водещите клубове би трябвало да бъдат в Изпълкома. И занапред нататък т рябва работа, работа и отново работа, и то основно с детско-юношеския футбол ”, добави Батков.

Двамата събеседници споделиха още, че е обикновено членовете на Изпълкома на БФС да подадат оставки , откакто президентът Борислав Михайлов се отдръпна от поста си.

Според Батков, откогато Михайлов е президент на Съюза, България има 3-4 пъти повече представители в УЕФА. Неговата оставка може да рефлектира и върху изключителните дотации, които получаваме, счита още екс притежателят на „ Левски ”.

Според Стефанов, прекомерно евентуално е расисткият скандал, изухнал след мача България – Англия, да е бил авансово квалифициран. -->

„ Това е в стила на британските таблоиди. Продобен образец е и провокацията с Иван Славков преди години ”, добави Батков. Той разгласи, че не може да търпи медиите на Острова да назовават футболистите ни „ животни ”, и то поради „ държанието на няколко леконравни момчета ”.

Бившият притежател на „ сините ” обаче не спест и рецензиите си към националния ни тим . „ С държанието си те не демонстрираха даже предпочитание за победа ”, безапелационен бе Батков.

„ Оттук нататък, при игра в чужбина, където и да ни заловен, ще ни разковават ”, разяснява Стефанов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР