Новият шампион на Финалния турнир в Лондон – българинът Григор

...
Новият шампион на Финалния турнир в Лондон – българинът Григор
Коментари Харесай

Григор Димитров благодари на един човек, който го нямаше в залата! Хайде сега да видим ще познаете ли кой е? И иде ли време за…

Новият първенец на Финалния шампионат в Лондон – българинът Григор Димитров, мъчно криеше страстите си в речта си след огромния успех в британската столица. Димитров надделя белгиеца Давид Гофен на финала със 7:5, 4:6, 6:3.

“Иска ми се да можех да опиша страстите. Невероятни две седмици за мен, едни от най-хубавите, които съм имал. Поздравления за Давид Гофен и неговия тим, това е изумителен резултат, той е превъзходен състезател и постави невероятни старания. За мен беше чест да играя с него на финала тук ”, показа разчувстваният Димитров при награждаването на корта директно след края на финала.

“Не намирам думите. Благодарности към моя тим, към фамилията ми, майка ми, татко ми и към един човек, който не беше тук – Никол. Страхотно беше да съм тук и да печеля този шампионат. Благодарности на всички, които работят зад кулисите на този шампионат ”, сподели още 26-годишният хасковлия.

Григор разкри, че иде време и за почивка на плажа преди старта на подготовката си за новия сезон. “Не знам дали отпътувам за плажа. Искам да се възстановя, само че плажът ми наподобява добра алтернатива ”, приключи с усмивка Димитров
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР