Новият сезон в Първа лига ще започне на 14 юли,

...
Новият сезон в Първа лига ще започне на 14 юли,
Коментари Харесай

Новият сезон в Първа лига започва на 14 юли

Новият сезон в Първа лига ще стартира на 14 юли, разгласи Българският футболен съюз (БФС). Всички тимове, придобили право да играят в елита по състезателен път, са получи утвърдени от съответните комисии, излиза наяве от известието на футболния съюз.

В началото на месеца първенецът " Лудогорец ", ЦСКА, " Левски ", " Дунав ", " Локомотив " (Пловдив), " Черно море ", " Верея ", " Ботев " (Пловдив), " Берое " и " Славия " получиха лиценз за присъединяване в европейските шампионати, което автоматизирано им даде право да играят в шампионатите и шампионатите на БФС.

Днес към листата бяха добавени " Пирин " и спечелилите промоция от Втора лига " Етър " (Велико Търново), " Септември " (София) и " Витоша " (Бистрица).
" Етър " ще играе домакинските си мачове в Ловеч, в случай че стадион " Ивайло " във Велико Търново не бъде приспособен в точния момент съгласно условията за Първа лига. Все още не е ясно къде ще домакинстват " Септември " и " Витоша ".

Жребият за новия сезон бъде теглен в четвъртък, 22 юни, от 11.00 ч. в националната футболна база в кв. " Бояна ".


© LAP.bg

Нормативните документи за сезон 2017/2018 бяха признати през днешния ден на съвещанието на изпълнителния комитет на БФС. В същото време бяха одобрени листите с делегатите и съдиите за новия сезон в Първа и Втора лига и беше признат финансовият доклад за 2016 година

Футболният съюз се похвали, че е минал сполучливо инспекция по отношение на метода на консумиране на средствата, отпуснати по стратегиите на УЕФА.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР