Новият сезон в NBA вече започна, с което се разсеяха

...
Новият сезон в NBA вече започна, с което се разсеяха
Коментари Харесай

Как се вкарват 105 тройки за 5 минути

Новият сезон в NBA към този момент стартира, с което се разсеяха всички подозрения и опасения, че можем да останем без баскетбол от най-високо ниво още няколко месеца.
 Стеф Къри, Under Armour и ще получи ли баскетболистът свои личен бранд
Ще стане ли Стеф Къри като Майкъл Джордан

Голяма крачка за Стеф

Сезонът обаче не стартира по никакъв начин добре за Голдън Стейт Уориърс, които през последните няколко години постоянно започват като кандидат за купата. Контузиите и неналичието на нови огромни попълнения обаче си споделят думата.

В момента всички почитатели на Уориърс се надяват, че Стеф Къри ще съумее да носи целия тим на гърба си. Не е невероятно, само че на процедура е нещо доста мъчно за реализиране.

Къри обаче наподобява по-готов от всеки път. В формалните профили на баскетболния тим в обществените мрежи беше публикувано видео от подготовка, на което се вижда по какъв начин Къри упражнява най-силното си оръжие - стрелбата за три точки.
 Роджър Федерер, Кристиано Роналдо и най-високоплатените спортисти за 2020 година съгласно Forbes
Ето кои са най-високоплатените спортисти за 2020 година

За първи път тенисист оглавява класацията на списание Forbes

И то съвсем от нулев ъгъл. Всичко хубаво, само че за Стеф няма никакъв проблем, тъй като виждаме по какъв начин в продължението на малко повече от пет минути не прави пропуск.
 Аиша Къри, тренировките на брачната половинка на Стеф Къри и по какъв начин е влезнала във форма
Как Аиша Къри стана толкоз секси

Трансформацията на брачната половинка на Стеф Къри

Според NBC Sports, за това време баскетболистът е съумял да вкара 105 тройки, което несъмнено е впечатляващо. Всъщност, на записа се виждат 102 тройки, само че това е по този начин, тъй като Стеф Къри е вкарал една преди камерата да бъде включена.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР