Новият сезон не започна никак добре за . Сините са

...
Новият сезон не започна никак добре за . Сините са
Коментари Харесай

Арда ще се опита да се възползва от проблемите на Левски

Новият сезон не стартира по никакъв начин добре за. " Сините " са раздирани от финансови проблеми, сред обособени фенски фракции тлее напрежение, а тимът загуби в първия кръг от с 0:2 и за целия мач сътвори единствено едно голово състояние. Днес следва посещение на, който най-сетне ще играе на своя стадион, откакто преди този момент посрещаше противниците си в Пловдив. Тимът на е окуражен да стигне до трите точки и да зарадва почитателите си, които още чакат победа против някой от грандовете в родния футбол.

Арда стартира акцията в efbet Лига със зрелищно тъждество против новака - 3:3. В този мач тимът сподели забавни хрумвания в офанзива, само че и доста неуверена отбрана. Довечера Киров ще може да употребява капитана, който е някогашен футболист на " сините ". Титулярният пазач още не е в във форма и още веднъж ще бъде гласувано доверие на Васил Симеонов. Завърналият се от Левски ще работи на десния фланг на защитата, а в предни позиции ще играят и.

Преди месец Левски би Арда с 3:1 и това беше първата победа на тима след раздялата с Петър Хубчев и заставането на треньорския пост на. И тогава " сините " бяха в неприятна серия, само че откриха сили да завоюват против кърджалийци.

Днес Тодоров може да пусне от първата минута най-новото попълнение Матео Стаматов. Той е гласен за заместител на продадения в Белгия. Другите трима бранители ще са, и Тома Гаске. се контузи против Берое и в средата на терена ще се появи, който в първия мач беше ляв бек. Нападението още веднъж ще води, подкрепян от Стаанислав Иванов, Стайн Спиерингс и.

В единствения си турнирен мач в елита на " Арда Арена " домакините направиха 0:0 с. В дебютния си сезон в най-високото равнище на българския футбол кърджалийци не взеха точка единствено против Левски.

Рефер на днешния дуел ще е Станислав Тодоров, а началото е в 20:00 часа.

efbet Лига - 2 кръг:

АРДА (КЪРДЖАЛИ) - ЛЕВСКИ

Вероятни сформира:

АРДА (3-5-2): В. Симеонов; П. Крумов, П. Ганев, Леони; Лозев, Котев, Мартинов, А. Георгиев, Ковачев; Р. Василев, С. Делев
Старши треньор: Н. Киров
ЛЕВСКИ (4-1-4-1): Михайлов; Найденов, Атанасов, Даске, Стаматов; Старокин; С. Иванов, Юруков, Спиерингс, Паулиньо; Н. Робърта
Старши реньор: Г. Тодоров

СЪДИЯ: Станислав Тодоров
СТАДИОН: " Арена Арда "
НАЧАЛО: 20:00 часа

efbet Лига 2 кръг, събота 15 август  Арда (Кърджали) 20:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР