Новият сезон на шоуто Ергенът още не е започнал, а

...
Новият сезон на шоуто Ергенът още не е започнал, а
Коментари Харесай

Много мило: Една от тези мацки ще бъде победителката в "Ергенът 2"

Новият сезон на шоуто „ Ергенът ” още не е почнал, а към този момент се спрягат имената на финалистките. Говори се, че това са гримьорката Айлин Бобева, която се изявява още като инстаграм модел, и бесарабската българка Ирина Карабаджак, написа " Уикенд ".

Запознати издават, че двете дами са били фаворитки на пианиста Евгени Генчев, само че на финала е останала точно Ирина. Зрителите ще могат да гледат шоуто, което беше снимано през есента в Турция от 21 февруари. Някои от участничките са по-познати за необятната аудиротия, други занапред ще набират известност.

Сред момите, които ще се борят за вниманието на Евгени, се подреждат фолк певиците Джия и Крисия D, както и Мис Вселена България 2022 - Кристина Пламенова. Друга участничка била Пам Велидис - плюс сайз модел по специалност и мъдрец по обучение. Истинското й име е Пламена Великова. Тя не е типичната манекенка с съвършени форми, само че пък килограмите не и пречат да се усеща мечтана и секси.

Гримьорката Айлин Бобева и бесарабската българка Ирина Карабаджак сигурно стигат доста напред в конкуренцията за сърцето на Евгени, издават от кухнята на „ Ергенът ”.

Кратка информация в обществените мрежи демонстрира, че след завръщането си от Турция при започване на ноември Ирина е почнала да пуска любовни послания, неведнъж е показвала и букети с цветя, подарък от тайнствен мъж. Това са единствено част от сантименталните й излияния в инстаграм: „ Обичам метода, по който ти ме галиш! Обичам метода, по който ми приказваш! Обичам, когато ме гледаш в очите и аз пропадам в тъмното на твоите очи! ”.

В началото на новата година Карабаджак е била на ски почивка във Франция, а на някои от фотосите се вижда и мъжка ръка. Наблюдателни фенове към този момент вършат съпоставения и са безапелационни, че става въпрос за ръката на пианиста. Напълно допустимо е двамата да са били дружно.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР