Новият сезон на играта на Telltale Games по култовите комикси

...
Новият сезон на играта на Telltale Games по култовите комикси
Коментари Харесай

Последният сезон на The Walking Dead стартира това лято

Новият сезон на играта на Telltale Games по паметните комикси ще предложи нова вероятност на камерата и нережисиран комбат геймплей.
Дълго чаканият анонс на последния сезон на The Walking Dead пристигна публично през тази седмица от Telltale. Първият от четирите епизода ще се появи на 14.08, като поръчките за предварителното му закупуване към този момент са открити.

„Последният епизод ни разкрива Клементайн, която през днешния ден към този момент е ловък и безсърдечен войник. Тя се пробва да построи своя живот отначало в отдалечено и изоставено учебно заведение, грижейки се за осиротяло момче на име Ей Джей. Играещите могат да чакат пред тях да се изправят тежки избори, нова система на камерата, гледаща от вероятност на рамената на героя, по-голяма независимост при проучване на средата, подиуми с нерижисиран пердах и новият графично-черен живописен стил“, гласи част от анонса на играта, който добавя, че новите серии ще обезпечат поддръжката на 4К и HDR. Ако извършите предварителна поръчка за Xbox One или PS4 версията на играта, ще получите гратис всички сезони излезли до момента в пакета The Walking Dead: The Telltale Series Collection.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР