Новият сезон на Черешката на тортата“ готви зашеметяващи приключения в

...
Новият сезон на Черешката на тортата“ готви зашеметяващи приключения в
Коментари Харесай

„Черешката на тортата“ с нов сезон и изненадващи задачи от шеф Манчев

Новият сезон на „ Черешката на тортата “ готви зашеметяващи завършения в кухнята с редица известни персони, на които този път началник Манчев е приготвил кулинарни задания за всяка седмица, от 9 декември в 20.00 ч. в ефира на NOVA.

Старт на първото кулинарно дерби за сезона слага очарователната Гери Турийска , която като на игра с доста опити, ще приготви страхотна вечеря. На трапезата ще постави поставя няколко типа разядки, плато с морски блага, забавни предястия и сладко-солен десерт. Вечерта ще бъде изпълнена със занимателни игри и любопитни диалози, а завършекът дава обещание комична изненада, гарнирана със страхотни дарове от грижовната стопанка. Неин асистент в кухнята ще бъде брачният партньор ѝ Ясен.
 Черешката на тортата NOVA
Втора в ролята на хазаин влиза Мис Плеймейт 2019 Михаела Тодорова . Сексапилната хубавица разрушава всички предубеждения и подготвя впечатляваща българска вечеря. Менюто включва забавна салата, пълнени сухи чушки, капама и бадемов крем за десерт. Ведрото въодушевление е неразделно с компанията, а за край Михаела е подготвила и тематична музикална изненада.
 Черешката на тортата NOVA-->
В сряда феновете ще влязат в модерния дом на модела Сократ Сократов , където благодарение на негова другарка, ще покаже „ най-голямото готвене “ в живота си. Двамата подготвят атрактивна салата, няколко предястия, пуешко месо с гарнитура от тиква, сладостен и солен картоф, както и автентичен десерт – сладолед от плодове. Гостите ще се любуват на увлекателните диалози и вкусната и ужасно поднесена храна. Накрая Сократ съумява да впечатли участниците и със своята изненада, която ги придвижва на един хубав остров в Европа.

 Черешката на тортата NOVA

Миглена Каканашева-Мегз е четвъртият хазаин в „ Черешката на тортата “. Тя кани гостите в родния си дом в град Раковски. Помощник в кулинарното премеждие е нейният обичан, с който подготвят обичайната българска вечеря. Тя включва салата от розови домати, джолан с картофи, а за десерт – тиквеник. Мегз стартира с изненадите още с посрещането на участниците, тъй като менюто, което е приготвила е не за петима, а за 85 души. Това предизвика диалози на тематика щедрост, а краят на вечерта е озвучен с обичайната българска музика.
 Черешката на тортата NOVA
Кулинарното дерби закрива телевизионният водещ и един участниците в „ Маскираният артист “ Къци Вапцаров . Той посреща гостите в дома си, а преди този момент за пазара и вечерята му оказва помощ неговият огромен наследник. Двамата смайват компанията с меню на гръцка тема. На масата има селски самун пълнен с морски блага, шишчета с риба звук, а десертът на Къци е 5-степенен. Вечерята е изпълнена с положително въодушевление и даже фантазията на една от гостенките да взе участие в предаването „ Кой е по-по-най “ се сбъдва.
 Черешката на тортата NOVA
Кой от участниците ще стане кулинар на седмицата и какви ще са оценките за задачата сложена от началник Манчев, гледайте в новите епизоди на „ Черешката на тортата “ всяка делнична вечер от 20.00 ч по NOVA
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР