Новият сезон на Бригада Нов дом се радва на огромен

...
Новият сезон на Бригада Нов дом се радва на огромен
Коментари Харесай

Не сменяйте паркета с ламинат, съветва Жабето от старата „Бригада Нов дом” по БТВ

Новият сезон на „ Бригада Нов дом ” се радва на голям интерес измежду феновете. Но малкия екран не не помни и старите участници в продукцията. В „ Преди обед ” във вторник се появи Васил Зарков - Жабето. Той се прочу с това, че по време на предаването срещна любовта в лицето на една от героините, на които предаването оправи дома.

Зарков даде няколко съвета за всички, които вършат ремонт. На първо място той изясни, че пясъчната мазилка е по-добро решение от латекса за стените. Всеки може самичък да си я ремонтира, а и дребните деца не могат да рисуват по нея, също така не става на петна и не събира прахуляк, изясни майсторът.



Дъбовият паркет, който мнозина изхвърлят, е доста по-добър от ламината, съобщи също Жабето. „ Той ще ни надживее, за 45 години не мърда ”, изясни той.

Друго изрично мнение на някогашния занаятчия от „ Бригада Нов дом ” е, че махането на комините, което се прави при много поправки, е голяма неточност, изключително при панелките. „ Това е противоземетръсна шайба, в случай че се махне, се рискува структурата на цялата постройка ”, предизвести Васил Зарков - Жабето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР